ARSLANIAN FRERES BVBA

Contactgegevens ARSLANIAN FRERES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARSLANIAN FRERES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARSLANIAN FRERES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 33 96 88 32.32 33 96 88

Fax (fax): 32.32 26 46 86 32.32 26 46 86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARSLANIAN FRERES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARSLANIAN FRERES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARSLANIAN FRERES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARSLANIAN FRERES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARSLANIAN FRERES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARSLANIAN FRERES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARSLANIAN FRERES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARSLANIAN FRERES BVBA
Products information ARSLANIAN FRERES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02156036376
Ondernemingsnummer: 7615966796
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 517,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Uncut diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARSLANIAN FRERES BVBA
(Get full report from official database of BE for ARSLANIAN FRERES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARSLANIAN FRERES BVBA
Addition kinds of activities for ARSLANIAN FRERES BVBA

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
35890305. Waterzuiveringsapparatuur, huishoudelijk type | Water purification equipment, household type
37519904. Zadels en stoelpalen, motorfiets en fiets | Saddles and seat posts, motorcycle and bicycle
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines

Werken bij ARSLANIAN FRERES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARSLANIAN FRERES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARSLANIAN FRERES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARSLANIAN FRERES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een organisatie regio Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker boekhouding | credit controller.  Je zal de functie van credit controller A-Z op jouw nemen:  Banken inboeken Rappels sturen Mails mbt openstaande facturen beantwoorden/doorsturen naar de betreffende afdeling/opvolgen Dossiers advocaten voorbereiden Administratieve taken Boekhoudsysteem: Autoline  Stuur bij interesse je cv, alsook een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. 

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

  • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ARSLANIAN FRERES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ARSLANIAN FRERES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARSLANIAN FRERES BVBA. Laat een reactie achter voor ARSLANIAN FRERES BVBA. ARSLANIAN FRERES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARSLANIAN FRERES BVBA. Leave a respond for ARSLANIAN FRERES BVBA. ARSLANIAN FRERES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARSLANIAN FRERES BVBA op de google maps. Adres en contacten ARSLANIAN FRERES BVBA
Location of ARSLANIAN FRERES BVBA on the google maps. Address and contacts of ARSLANIAN FRERES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARSLANIAN FRERES BVBA ARSLANIAN FRERES BVBA: KBC | GUY MAETENS | QUAREGNON-COLFONTAINE | FLORI JARDIN | GARAGE MASSE

Other related companies as ARSLANIAN FRERES BVBA: KBC | GUY MAETENS | QUAREGNON-COLFONTAINE | FLORI JARDIN | GARAGE MASSE

ARSLANIAN FRERES BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARSLANIAN FRERES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02156036376. Het bedrijf ARSLANIAN FRERES BVBA bevindt zich op het adres: Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 517,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Uncut diamonds.
De hoofdactiviteit van ARSLANIAN FRERES BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARSLANIAN FRERES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARSLANIAN FRERES BVBA, openstaande posities, locatie van ARSLANIAN FRERES BVBA op de kaart.

ARSLANIAN FRERES BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARSLANIAN FRERES BVBA, company assigned to the tax number BE02156036376. The company ARSLANIAN FRERES BVBA is located at the address: Hoveniersstr 53 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 517,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Uncut diamonds.
The main activity of ARSLANIAN FRERES BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARSLANIAN FRERES BVBA is not available. You also can look at reviews of ARSLANIAN FRERES BVBA, open positions, location of ARSLANIAN FRERES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARSLANIAN FRERES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARSLANIAN FRERES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARSLANIAN FRERES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARSLANIAN FRERES BVBA, employees, financial statistics.