ABRAHAM LAUB BVBA

Contactgegevens ABRAHAM LAUB BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABRAHAM LAUB BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABRAHAM LAUB BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelikaanstr 78 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.32 31 57 10 32.32 31 57 10

Fax (fax): 32.32 31 57 11 32.32 31 57 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABRAHAM LAUB BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABRAHAM LAUB BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABRAHAM LAUB BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABRAHAM LAUB BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABRAHAM LAUB BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABRAHAM LAUB BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABRAHAM LAUB BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABRAHAM LAUB BVBA
Products information ABRAHAM LAUB BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04910034179
Ondernemingsnummer: 6277557373
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Diamonds

Product categorie (product category): Jewellery; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABRAHAM LAUB BVBA
(Get full report from official database of BE for ABRAHAM LAUB BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABRAHAM LAUB BVBA
Addition kinds of activities for ABRAHAM LAUB BVBA

3592. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen | Carburetors, pistons, rings, valves
367100. Electron buizen | Electron tubes
35310701. Brekers, draagbaar | Crushers, portable
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank

Werken bij ABRAHAM LAUB BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABRAHAM LAUB BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABRAHAM LAUB BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABRAHAM LAUB BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een greep uit het takenpakket: • Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van in het magazijn afgewerkte producten • Je zorgt dat de indeling optimaal gedaan wordt zodat er steeds een overzicht is en de uitgaande vrachten vlot verlopen • Je zorgt ervoor dat de afhaalbestellingen correct en vlot klaargezet worden • Je ziet erop toe dat de paletten correct gestapeld worden • Toezien op het naleven van kwaliteitsvoorschriften, indien nodig bijsturen en adviezen formuleren • Orde en netheid op de werkvloer bewaken en dit volgens de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels.

  • Bediende HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van ABRAHAM LAUB BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABRAHAM LAUB BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABRAHAM LAUB BVBA. Laat een reactie achter voor ABRAHAM LAUB BVBA. ABRAHAM LAUB BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABRAHAM LAUB BVBA. Leave a respond for ABRAHAM LAUB BVBA. ABRAHAM LAUB BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABRAHAM LAUB BVBA op de google maps. Adres en contacten ABRAHAM LAUB BVBA
Location of ABRAHAM LAUB BVBA on the google maps. Address and contacts of ABRAHAM LAUB BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABRAHAM LAUB BVBA ABRAHAM LAUB BVBA: RENE VANDEBROUCK | ANNE-FRAN?OISE RIEZ | VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA | Hobbyvoeders Broodmakers | Plexivan BVBA

Other related companies as ABRAHAM LAUB BVBA: RENE VANDEBROUCK | ANNE-FRAN?OISE RIEZ | VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA | Hobbyvoeders Broodmakers | Plexivan BVBA

ABRAHAM LAUB BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABRAHAM LAUB BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04910034179. Het bedrijf ABRAHAM LAUB BVBA bevindt zich op het adres: Pelikaanstr 78 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewellery; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Diamonds.
De hoofdactiviteit van ABRAHAM LAUB BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABRAHAM LAUB BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABRAHAM LAUB BVBA, openstaande posities, locatie van ABRAHAM LAUB BVBA op de kaart.

ABRAHAM LAUB BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABRAHAM LAUB BVBA, company assigned to the tax number BE04910034179. The company ABRAHAM LAUB BVBA is located at the address: Pelikaanstr 78 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewellery; Miscellaneous Products. List of products are Diamonds.
The main activity of ABRAHAM LAUB BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABRAHAM LAUB BVBA is not available. You also can look at reviews of ABRAHAM LAUB BVBA, open positions, location of ABRAHAM LAUB BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABRAHAM LAUB BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABRAHAM LAUB BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABRAHAM LAUB BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABRAHAM LAUB BVBA, employees, financial statistics.