VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

Particuliere bedrijvenAutomotive Reparatie, Diensten en Parkeren • VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA
Private companiesAutomotive Repair, Services and Parking • VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

Contactgegevens VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 81; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 57 74 (+32-059 70 57 74) 059 70 57 74 (+32-059 70 57 74)

Fax (fax): 059 51 29 18 (+32-059 51 29 18) 059 51 29 18 (+32-059 51 29 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA
Products information VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04389007568
Ondernemingsnummer: 9692932128
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Painting contractors; Floor coverings - Retail; Interior decoration; Paper hangers

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA
Addition kinds of activities for VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
26730101. Garment bags (plastic film): gemaakt van aangekochte materialen | Garment bags (plastic film): made from purchased materials
33660101. Bussen en lagers, messing (niet gereinigd) | Bushings and bearings, brass (nonmachined)
34440509. Machinewachten, plaatmetaal | Machine guards, sheet metal
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services

Werken bij VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • machinebediener / operator Wielsbeke 3/5 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf met een afdeling te Wielsbeke, actief in het produceren van vinyl, laminaat en decoratiepanelen zijn we op zoek naar extra collega's. Je staat in voor het bedienden van machines. Je bent flexibel naar uren toe: je wil werken in 3 of 5 ploegen. Je bent natuurlijk niet bang om met een PC te werken en hiernaast controles uit te voeren.

  • Huishoudhulp Sint-Michiels M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Laat een reactie achter voor VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. Leave a respond for VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA. VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA
Location of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: GILLE NICOLAS | GASTRONOMIE SERVICE SPRL | F. PICCININ | RUFA KOERIER EN TAXI | Actual Media Communications

Other related companies as VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA: GILLE NICOLAS | GASTRONOMIE SERVICE SPRL | F. PICCININ | RUFA KOERIER EN TAXI | Actual Media Communications

VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04389007568. Het bedrijf VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 81; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Painting contractors; Floor coverings - Retail; Interior decoration; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, openstaande posities, locatie van VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA op de kaart.

VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, company assigned to the tax number BE04389007568. The company VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 81; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Painting contractors; Floor coverings - Retail; Interior decoration; Paper hangers.
The main activity of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, open positions, location of VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANLOO DECORATIEWERKEN bvba BVBA, employees, financial statistics.