Verlinden D

Contactgegevens Verlinden D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verlinden D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verlinden D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Biest 13; 2960; Brecht, België

Telefoon (phone): 03 313 62 91 (+32-03 313 62 91) 03 313 62 91 (+32-03 313 62 91)

Fax (fax): 03 313 62 91 (+32-03 313 62 91) 03 313 62 91 (+32-03 313 62 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verlinden D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verlinden D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verlinden D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verlinden D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verlinden D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verlinden D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verlinden D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verlinden D
Products information Verlinden D

BTW identificatienummer (tax): BE03449951171
Ondernemingsnummer: 4215423583
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Verlinden D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verlinden D
(Get full report from official database of BE for Verlinden D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verlinden D
Addition kinds of activities for Verlinden D

721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
20870207. Poeders, drinken | Powders, drink
23960404. Tip afdrukken en stampen op stof | Tip printing and stamping on fabric
29110703. Nafteenzuren | Naphthenic acids
35310606. Draglines, aangedreven | Draglines, powered
38250240. Tube testers | Tube testers
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij Verlinden D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verlinden D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verlinden D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verlinden D. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Productiearbeider-metaalsector (2 ploegen) (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Beringen, gespecialiseerd in poedercoating, zijn wij op zoek naar productiearbeiders in 2 ploegen. Als productiearbeider zal je instaan voor het ophangen en afpakken van metalen profielen aan een lopende band in de hoogte. Je dient hierbij erg voorzichtig en nauwkeurig te zijn, zodat de producten niet beschadigd geraken en op een correcte manier bij de klant terecht komen. De ideale kandidaat voor deze vacature heeft reeds een eerste ervaring opgedaan in de productie of is erg gemotiveerd om bij te leren. Deze persoon is fysiek in orde om ook de zwaardere stukken correct aan de band te hangen zonder kans op schade. Hij of zij heeft een gezonde werkersmentaliteit en wil graag in een tweeploegensysteem aan de slag. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Aarzel dan niet langer, maar solliciteer voor deze vacature!! Bel ons op 013/66 77 55 of mail naar [email protected]!

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • BANDENKRAANMACHINIST - OPIE VAST (DEUX-ACREN)

    Regio: DEUX-ACREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert allerhande kraanwerk uit binnen de grond- en afbraakwerken. Je werkt hiervoor met een bandenkraan (16 à 24 ton). Je vertrekt 'smorgens rechtstreeks van bij jouw thuis naar de werf.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

    Regio: GROTE-BROGEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van Verlinden D in sociale netwerken
Look for responds of Verlinden D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verlinden D. Laat een reactie achter voor Verlinden D. Verlinden D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verlinden D. Leave a respond for Verlinden D. Verlinden D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verlinden D op de google maps. Adres en contacten Verlinden D
Location of Verlinden D on the google maps. Address and contacts of Verlinden D

Andere gerelateerde bedrijven als come Verlinden D Verlinden D: Vansteelandt Bart | OBJECTIF SPORT | V.C. KALKEN | ESPACE DU BIEN-ETRE | GUY COOLS

Other related companies as Verlinden D: Vansteelandt Bart | OBJECTIF SPORT | V.C. KALKEN | ESPACE DU BIEN-ETRE | GUY COOLS

Verlinden D is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verlinden D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03449951171. Het bedrijf Verlinden D bevindt zich op het adres: Biest 13; 2960; Brecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Producten gemaakt in Verlinden D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verlinden D is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verlinden D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verlinden D, openstaande posities, locatie van Verlinden D op de kaart.

Verlinden D is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verlinden D, company assigned to the tax number BE03449951171. The company Verlinden D is located at the address: Biest 13; 2960; Brecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellers - Retail. Products created in Verlinden D were not found.
The main activity of Verlinden D is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verlinden D is not available. You also can look at reviews of Verlinden D, open positions, location of Verlinden D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verlinden D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verlinden D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verlinden D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verlinden D, employees, financial statistics.