GUY COOLS

Contactgegevens GUY COOLS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY COOLS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY COOLS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REYTENSTRAAT 63; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14586113 (+32-14586113) 14586113 (+32-14586113)

Fax (fax): +32 (53) 953-14-23 +32 (53) 953-14-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY COOLS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY COOLS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY COOLS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY COOLS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY COOLS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY COOLS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY COOLS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY COOLS
Products information GUY COOLS

BTW identificatienummer (tax): BE08729705810
Ondernemingsnummer: 8509704589
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in GUY COOLS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruitteelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY COOLS
(Get full report from official database of BE for GUY COOLS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY COOLS
Addition kinds of activities for GUY COOLS

809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
23990204. Zadeldoek | Saddle cloth
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
35370203. Cabines, voor industriële vrachtwagens en trekkers | Cabs, for industrial trucks and tractors
37310201. Bestrijdingsschepen, bouw en reparatie | Combat vessels, building and repairing
38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij GUY COOLS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY COOLS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY COOLS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY COOLS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van GUY COOLS in sociale netwerken
Look for responds of GUY COOLS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY COOLS. Laat een reactie achter voor GUY COOLS. GUY COOLS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY COOLS. Leave a respond for GUY COOLS. GUY COOLS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY COOLS op de google maps. Adres en contacten GUY COOLS
Location of GUY COOLS on the google maps. Address and contacts of GUY COOLS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY COOLS GUY COOLS: Vanrossomme et Fils SA | EGOSEARCH | De Naeyer J | Rovam Management BVBA | V?RONIQUE PAULY

Other related companies as GUY COOLS: Vanrossomme et Fils SA | EGOSEARCH | De Naeyer J | Rovam Management BVBA | V?RONIQUE PAULY

GUY COOLS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY COOLS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08729705810. Het bedrijf GUY COOLS bevindt zich op het adres: REYTENSTRAAT 63; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruitteelt. Producten gemaakt in GUY COOLS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY COOLS is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY COOLS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY COOLS, openstaande posities, locatie van GUY COOLS op de kaart.

GUY COOLS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY COOLS, company assigned to the tax number BE08729705810. The company GUY COOLS is located at the address: REYTENSTRAAT 63; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruitteelt. Products created in GUY COOLS were not found.
The main activity of GUY COOLS is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY COOLS is not available. You also can look at reviews of GUY COOLS, open positions, location of GUY COOLS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY COOLS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY COOLS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY COOLS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY COOLS, employees, financial statistics.