PAUL FAGOT SA

Contactgegevens PAUL FAGOT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL FAGOT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL FAGOT SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Pairay 14; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 14 69 (+32-04 337 14 69) 04 337 14 69 (+32-04 337 14 69)

Fax (fax): 04 338 51 26 (+32-04 338 51 26) 04 338 51 26 (+32-04 338 51 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL FAGOT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL FAGOT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL FAGOT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL FAGOT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL FAGOT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL FAGOT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL FAGOT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL FAGOT SA
Products information PAUL FAGOT SA

BTW identificatienummer (tax): BE04671081542
Ondernemingsnummer: 6752716064
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL FAGOT SA
(Get full report from official database of BE for PAUL FAGOT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL FAGOT SA
Addition kinds of activities for PAUL FAGOT SA

22110102. Bed tikjes, katoen | Bed tickings, cotton
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
25410200. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
38260107. fotometers | Photometers
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers

Werken bij PAUL FAGOT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL FAGOT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL FAGOT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL FAGOT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

  • Chauffeurs CE - levend vee - voltijds - Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met activiteiten voornamelijk in de vee- en vleessector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Takenpakket: Transport van kalveren naar de verschillende veebedrijven Je vervoert kalveren/runderen van het veebedrijf naar het slachthuis Je helpt bij het laden en lossen van de dieren Je staat in voor de reinheid van de vrachtwagen

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van PAUL FAGOT SA in sociale netwerken
Look for responds of PAUL FAGOT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL FAGOT SA. Laat een reactie achter voor PAUL FAGOT SA. PAUL FAGOT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL FAGOT SA. Leave a respond for PAUL FAGOT SA. PAUL FAGOT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL FAGOT SA op de google maps. Adres en contacten PAUL FAGOT SA
Location of PAUL FAGOT SA on the google maps. Address and contacts of PAUL FAGOT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL FAGOT SA PAUL FAGOT SA: Cransquint D | COIFFURE NINA STYLE | IVAN VOLDERS | LUC VANLANDSCHOOT | STEVEN BORMS

Other related companies as PAUL FAGOT SA: Cransquint D | COIFFURE NINA STYLE | IVAN VOLDERS | LUC VANLANDSCHOOT | STEVEN BORMS

PAUL FAGOT SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL FAGOT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04671081542. Het bedrijf PAUL FAGOT SA bevindt zich op het adres: Place du Pairay 14; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van PAUL FAGOT SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL FAGOT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL FAGOT SA, openstaande posities, locatie van PAUL FAGOT SA op de kaart.

PAUL FAGOT SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL FAGOT SA, company assigned to the tax number BE04671081542. The company PAUL FAGOT SA is located at the address: Place du Pairay 14; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten..
The main activity of PAUL FAGOT SA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL FAGOT SA is not available. You also can look at reviews of PAUL FAGOT SA, open positions, location of PAUL FAGOT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL FAGOT SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL FAGOT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL FAGOT SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL FAGOT SA, employees, financial statistics.