OKKASIEHUIS DEGRYSE L

Contactgegevens OKKASIEHUIS DEGRYSE L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OKKASIEHUIS DEGRYSE L: address, phone, fax, email, website, opening hours

OKKASIEHUIS DEGRYSE L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koestraat 7; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 51 81 (+32-09 225 51 81) 09 225 51 81 (+32-09 225 51 81)

Fax (fax): +32 (87) 779-30-97 +32 (87) 779-30-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OKKASIEHUIS DEGRYSE L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OKKASIEHUIS DEGRYSE L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OKKASIEHUIS DEGRYSE L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OKKASIEHUIS DEGRYSE L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OKKASIEHUIS DEGRYSE L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OKKASIEHUIS DEGRYSE L
Products information OKKASIEHUIS DEGRYSE L

BTW identificatienummer (tax): BE09851409912
Ondernemingsnummer: 4520568847
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Gold - Purchase & sale

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OKKASIEHUIS DEGRYSE L
(Get full report from official database of BE for OKKASIEHUIS DEGRYSE L)

Aanvulling soorten activiteiten voor OKKASIEHUIS DEGRYSE L
Addition kinds of activities for OKKASIEHUIS DEGRYSE L

13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
14420100. Zandwinning | Sand mining
26750103. Panelen, karton, schimmelvorming: gemaakt van aangekochte materialen | Panels, cardboard, die-cut: made from purchased materials
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
35850601. Ontvochtigers elektrische, behalve draagbare | Dehumidifiers electric, except portable
38510104. Lensslijpen, behalve voorschrift: oogheelkundig | Lens grinding, except prescription: ophthalmic
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies
62110106. Makelaars en dealers | Stock brokers and dealers
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij OKKASIEHUIS DEGRYSE L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OKKASIEHUIS DEGRYSE L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: WZC Huis aan Zee

    Type: Studentenjob

    Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van OKKASIEHUIS DEGRYSE L in sociale netwerken
Look for responds of OKKASIEHUIS DEGRYSE L in social networks

Lees alle opmerkingen voor OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Laat een reactie achter voor OKKASIEHUIS DEGRYSE L. OKKASIEHUIS DEGRYSE L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OKKASIEHUIS DEGRYSE L. Leave a respond for OKKASIEHUIS DEGRYSE L. OKKASIEHUIS DEGRYSE L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OKKASIEHUIS DEGRYSE L op de google maps. Adres en contacten OKKASIEHUIS DEGRYSE L
Location of OKKASIEHUIS DEGRYSE L on the google maps. Address and contacts of OKKASIEHUIS DEGRYSE L

Andere gerelateerde bedrijven als come OKKASIEHUIS DEGRYSE L OKKASIEHUIS DEGRYSE L: HAPPY HANDS | Cailliau K | ELECTRO P.R. | BASISSCHOOL | VAVANTAS BIS NV

Other related companies as OKKASIEHUIS DEGRYSE L: HAPPY HANDS | Cailliau K | ELECTRO P.R. | BASISSCHOOL | VAVANTAS BIS NV

OKKASIEHUIS DEGRYSE L is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OKKASIEHUIS DEGRYSE L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09851409912. Het bedrijf OKKASIEHUIS DEGRYSE L bevindt zich op het adres: Koestraat 7; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale.
De hoofdactiviteit van OKKASIEHUIS DEGRYSE L is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OKKASIEHUIS DEGRYSE L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OKKASIEHUIS DEGRYSE L, openstaande posities, locatie van OKKASIEHUIS DEGRYSE L op de kaart.

OKKASIEHUIS DEGRYSE L is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is OKKASIEHUIS DEGRYSE L, company assigned to the tax number BE09851409912. The company OKKASIEHUIS DEGRYSE L is located at the address: Koestraat 7; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Gold - Purchase & sale.
The main activity of OKKASIEHUIS DEGRYSE L is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OKKASIEHUIS DEGRYSE L is not available. You also can look at reviews of OKKASIEHUIS DEGRYSE L, open positions, location of OKKASIEHUIS DEGRYSE L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OKKASIEHUIS DEGRYSE L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OKKASIEHUIS DEGRYSE L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OKKASIEHUIS DEGRYSE L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OKKASIEHUIS DEGRYSE L, employees, financial statistics.