Banque Bruxelles Lambert Sa

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Banque Bruxelles Lambert Sa
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Banque Bruxelles Lambert Sa

Contactgegevens Banque Bruxelles Lambert Sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque Bruxelles Lambert Sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque Bruxelles Lambert Sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstr 18; Brakel; 9660, België

Telefoon (phone): 32.55-423078^^55:423078 32.55-423078^^55:423078

Fax (fax): +32 (51) 579-54-24 +32 (51) 579-54-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque Bruxelles Lambert Sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque Bruxelles Lambert Sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque Bruxelles Lambert Sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque Bruxelles Lambert Sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque Bruxelles Lambert Sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque Bruxelles Lambert Sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque Bruxelles Lambert Sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque Bruxelles Lambert Sa
Products information Banque Bruxelles Lambert Sa

BTW identificatienummer (tax): BE01761901855
Ondernemingsnummer: 7675567626
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque Bruxelles Lambert Sa
(Get full report from official database of BE for Banque Bruxelles Lambert Sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque Bruxelles Lambert Sa
Addition kinds of activities for Banque Bruxelles Lambert Sa

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
519300. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
27619904. Fanfold vormen | Fanfold forms
28420203. Stofdoeken, chemisch behandeld | Dusting cloths, chemically treated
32910204. Stenen, schurende | Stones, abrasive
36740209. Willekeurig toegangsgeheugen (ram) | Random access memory (ram)
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service

Werken bij Banque Bruxelles Lambert Sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque Bruxelles Lambert Sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque Bruxelles Lambert Sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque Bruxelles Lambert Sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Junior CNC operator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zijn wij op zoek naar een JUNIOR CNC OPERATOR: Je ondersteunt de CNC frezer in zijn werk en je werkt beide als een duo Je staat in voor het wassen/ontbramen en verpakken van de stukken aan de machine Je kan verder worden opgeleid naar een CNC frezer

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van Banque Bruxelles Lambert Sa in sociale netwerken
Look for responds of Banque Bruxelles Lambert Sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque Bruxelles Lambert Sa. Laat een reactie achter voor Banque Bruxelles Lambert Sa. Banque Bruxelles Lambert Sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque Bruxelles Lambert Sa. Leave a respond for Banque Bruxelles Lambert Sa. Banque Bruxelles Lambert Sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque Bruxelles Lambert Sa op de google maps. Adres en contacten Banque Bruxelles Lambert Sa
Location of Banque Bruxelles Lambert Sa on the google maps. Address and contacts of Banque Bruxelles Lambert Sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque Bruxelles Lambert Sa Banque Bruxelles Lambert Sa: DRUKKERIJ GUST DIRIX | Design Optics Kuurne BVBA | D & M SOUND & LIGHT | LEON SIVA | SCHELDEMAN

Other related companies as Banque Bruxelles Lambert Sa: DRUKKERIJ GUST DIRIX | Design Optics Kuurne BVBA | D & M SOUND & LIGHT | LEON SIVA | SCHELDEMAN

Banque Bruxelles Lambert Sa is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banque Bruxelles Lambert Sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01761901855. Het bedrijf Banque Bruxelles Lambert Sa bevindt zich op het adres: Hoogstr 18; Brakel; 9660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Banque Bruxelles Lambert Sa is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque Bruxelles Lambert Sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque Bruxelles Lambert Sa, openstaande posities, locatie van Banque Bruxelles Lambert Sa op de kaart.

Banque Bruxelles Lambert Sa is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banque Bruxelles Lambert Sa, company assigned to the tax number BE01761901855. The company Banque Bruxelles Lambert Sa is located at the address: Hoogstr 18; Brakel; 9660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Banque Bruxelles Lambert Sa is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque Bruxelles Lambert Sa is not available. You also can look at reviews of Banque Bruxelles Lambert Sa, open positions, location of Banque Bruxelles Lambert Sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque Bruxelles Lambert Sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque Bruxelles Lambert Sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque Bruxelles Lambert Sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque Bruxelles Lambert Sa, employees, financial statistics.