Blondor

Contactgegevens Blondor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blondor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blondor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Chazal 17; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 735 53 24 (+32-02 735 53 24) 02 735 53 24 (+32-02 735 53 24)

Fax (fax): +32 (53) 439-45-20 +32 (53) 439-45-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blondor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blondor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blondor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blondor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blondor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blondor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blondor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blondor
Products information Blondor

BTW identificatienummer (tax): BE09349609375
Ondernemingsnummer: 5518402099
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Gold - Purchase & sale

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blondor
(Get full report from official database of BE for Blondor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blondor
Addition kinds of activities for Blondor

26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
34620501. Missile smeedstukken, ferro | Missile forgings, ferrous
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
82999908. Vlieg instructie | Flying instruction
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij Blondor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blondor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blondor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blondor. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • DRINGEND: Exclusieve Huishoudhulp te Lembeke (M/V), 10u/week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Lembeke zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Je werkt 10u/week bij dit gezin, op maandag en vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Industrieel elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om jouw teamgenoten iedere dag te ondersteunen met de wil om de handen uit de mouwen te steken? Ben je klaar om kansen en uitdagingen aan te nemen? Ben je klaar om onze klant te verbazen met jouw praktische kennis en motivatie? Blaas ons omver met jouw kunnen! We zijn namelijk dringend op zoek naar mensen die onze klant met de volgende dingen kunnen bijstaan: Je staat mee in voor de diverse industriële installaties. Je vertrekt van een plan om de installatie op te bouwen en de nodige aansluitingen te maken. Dit gaat van het plaatsen van kabelbanen en het trekken van kabels over het monteren, aansluiten, testen en inbedrijfstellen van verdeelborden. Met andere woorden, een veelzijdige job waarin je flexibel bent naar taakinhoud, en dan ook niet verveeld raakt!

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Blondor in sociale netwerken
Look for responds of Blondor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blondor. Laat een reactie achter voor Blondor. Blondor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blondor. Leave a respond for Blondor. Blondor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blondor op de google maps. Adres en contacten Blondor
Location of Blondor on the google maps. Address and contacts of Blondor

Andere gerelateerde bedrijven als come Blondor Blondor: FLPLAYMOBIL BELGIUM NV | Rigs Jeans NV | BAKKERIJ ANDREAS | Verlinde J | ZEITGEISTNET SPRL

Other related companies as Blondor: FLPLAYMOBIL BELGIUM NV | Rigs Jeans NV | BAKKERIJ ANDREAS | Verlinde J | ZEITGEISTNET SPRL

Blondor is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blondor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09349609375. Het bedrijf Blondor bevindt zich op het adres: Avenue Chazal 17; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Gold - Purchase & sale.
De hoofdactiviteit van Blondor is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blondor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blondor, openstaande posities, locatie van Blondor op de kaart.

Blondor is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blondor, company assigned to the tax number BE09349609375. The company Blondor is located at the address: Avenue Chazal 17; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Gold - Purchase & sale.
The main activity of Blondor is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blondor is not available. You also can look at reviews of Blondor, open positions, location of Blondor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blondor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blondor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blondor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blondor, employees, financial statistics.