Anciaux P

Contactgegevens Anciaux P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anciaux P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anciaux P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie de la Reine 7-9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 52 15; 0475 52 83 43 (+32-02 511 52 15; 0475 52 83 43) 02 511 52 15; 0475 52 83 43 (+32-02 511 52 15; 0475 52 83 43)

Fax (fax): 02 512 19 93 (+32-02 512 19 93) 02 512 19 93 (+32-02 512 19 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anciaux P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anciaux P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anciaux P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anciaux P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anciaux P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anciaux P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anciaux P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anciaux P
Products information Anciaux P

BTW identificatienummer (tax): BE02836914062
Ondernemingsnummer: 6986175537
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Anciaux P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anciaux P
(Get full report from official database of BE for Anciaux P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anciaux P
Addition kinds of activities for Anciaux P

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
17919904. Externe muur installatie | Exterior wall system installation
23860000. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
28999947. Stencil correctieverbindingen | Stencil correction compounds
38410422. trocars | Trocars
39150000. Juweliersmateriaal en lapidair werk | Jewelers' materials and lapidary work
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij Anciaux P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anciaux P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anciaux P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anciaux P. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant in Kallo zijn wij op zoek naar een Mecanicien. Deze zal instaan voor het onderhoud van vrachtwagens.

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

Zoek naar antwoorden van Anciaux P in sociale netwerken
Look for responds of Anciaux P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anciaux P. Laat een reactie achter voor Anciaux P. Anciaux P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anciaux P. Leave a respond for Anciaux P. Anciaux P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anciaux P op de google maps. Adres en contacten Anciaux P
Location of Anciaux P on the google maps. Address and contacts of Anciaux P

Andere gerelateerde bedrijven als come Anciaux P Anciaux P: Carbonnelle J | JEUGDHUIS DEN JOC | Mode Nicole | LABORATOIRE FRETEUR | NACHTEGAELE

Other related companies as Anciaux P: Carbonnelle J | JEUGDHUIS DEN JOC | Mode Nicole | LABORATOIRE FRETEUR | NACHTEGAELE

Anciaux P is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anciaux P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02836914062. Het bedrijf Anciaux P bevindt zich op het adres: Galerie de la Reine 7-9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jewellers - Retail. Producten gemaakt in Anciaux P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anciaux P is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anciaux P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anciaux P, openstaande posities, locatie van Anciaux P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anciaux P is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anciaux P, company assigned to the tax number BE02836914062. The company Anciaux P is located at the address: Galerie de la Reine 7-9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jewellers - Retail. Products created in Anciaux P were not found.
The main activity of Anciaux P is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Anciaux P is not available. You also can look at reviews of Anciaux P, open positions, location of Anciaux P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anciaux P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anciaux P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anciaux P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anciaux P, employees, financial statistics.