ERLANZ SPRL

Contactgegevens ERLANZ SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERLANZ SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERLANZ SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place André Ryckmans 7; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 05 26 (+32-081 73 05 26) 081 73 05 26 (+32-081 73 05 26)

Fax (fax): 081 73 78 34 (+32-081 73 78 34) 081 73 78 34 (+32-081 73 78 34)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERLANZ SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERLANZ SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERLANZ SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERLANZ SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERLANZ SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERLANZ SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERLANZ SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERLANZ SPRL
Products information ERLANZ SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09403442382
Ondernemingsnummer: 9549285888
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Jewellers - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Jewellers - Equipment and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERLANZ SPRL
(Get full report from official database of BE for ERLANZ SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERLANZ SPRL
Addition kinds of activities for ERLANZ SPRL

399908. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
73360103. Grafische kunsten en gerelateerd ontwerp | Graphic arts and related design
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij ERLANZ SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERLANZ SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERLANZ SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERLANZ SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Busbegeleider (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    Kinderen begeleiden tijdens de busrit 's morgens en 's avonds. Telkens ongeveer 2 uur.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van ERLANZ SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ERLANZ SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERLANZ SPRL. Laat een reactie achter voor ERLANZ SPRL. ERLANZ SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERLANZ SPRL. Leave a respond for ERLANZ SPRL. ERLANZ SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERLANZ SPRL op de google maps. Adres en contacten ERLANZ SPRL
Location of ERLANZ SPRL on the google maps. Address and contacts of ERLANZ SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ERLANZ SPRL ERLANZ SPRL: BUDDY'S GOLD | RENMANS | Clair et Net Snc | FORM & SOFT | COIFFURE MARIA

Other related companies as ERLANZ SPRL: BUDDY'S GOLD | RENMANS | Clair et Net Snc | FORM & SOFT | COIFFURE MARIA

ERLANZ SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERLANZ SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09403442382. Het bedrijf ERLANZ SPRL bevindt zich op het adres: Place André Ryckmans 7; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jewellers - Equipment and Supplies. Lijst met producten zijn Jewellers - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van ERLANZ SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERLANZ SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERLANZ SPRL, openstaande posities, locatie van ERLANZ SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ERLANZ SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERLANZ SPRL, company assigned to the tax number BE09403442382. The company ERLANZ SPRL is located at the address: Place André Ryckmans 7; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jewellers - Equipment and Supplies. List of products are Jewellers - Mfg. & Whol..
The main activity of ERLANZ SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERLANZ SPRL is not available. You also can look at reviews of ERLANZ SPRL, open positions, location of ERLANZ SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERLANZ SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERLANZ SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERLANZ SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERLANZ SPRL, employees, financial statistics.