LADBROKE

Contactgegevens LADBROKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADBROKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADBROKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUIS GOBLET 253BA; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65642388 (+32-65642388) 65642388 (+32-65642388)

Fax (fax): +32 (81) 668-97-48 +32 (81) 668-97-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADBROKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADBROKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADBROKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADBROKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADBROKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADBROKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADBROKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADBROKE
Products information LADBROKE

BTW identificatienummer (tax): BE06029541015
Ondernemingsnummer: 4878997802
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Jeux de hasard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADBROKE
(Get full report from official database of BE for LADBROKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADBROKE
Addition kinds of activities for LADBROKE

267907. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paper
07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state
37990402. kruiwagens | Wheelbarrows
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij LADBROKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADBROKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADBROKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADBROKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHULP REGIO EVERGEM (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particulieren. Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde dienstenchequesconsulenten zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking. Functieomschrijving Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Naaiwerkjes Bereiden van maaltijden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van LADBROKE in sociale netwerken
Look for responds of LADBROKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADBROKE. Laat een reactie achter voor LADBROKE. LADBROKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADBROKE. Leave a respond for LADBROKE. LADBROKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADBROKE op de google maps. Adres en contacten LADBROKE
Location of LADBROKE on the google maps. Address and contacts of LADBROKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LADBROKE LADBROKE: CENTRE CULTUREL | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Vennekens Jachtwerf BVBA | ART INCORPORATED | MICHEL KNOPS

Other related companies as LADBROKE: CENTRE CULTUREL | Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen BVBA | Vennekens Jachtwerf BVBA | ART INCORPORATED | MICHEL KNOPS

LADBROKE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LADBROKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06029541015. Het bedrijf LADBROKE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUIS GOBLET 253BA; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux de hasard. Lijst met producten zijn Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van LADBROKE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADBROKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADBROKE, openstaande posities, locatie van LADBROKE op de kaart.

LADBROKE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LADBROKE, company assigned to the tax number BE06029541015. The company LADBROKE is located at the address: AVENUE LOUIS GOBLET 253BA; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux de hasard. List of products are Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of LADBROKE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LADBROKE is not available. You also can look at reviews of LADBROKE, open positions, location of LADBROKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADBROKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADBROKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADBROKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADBROKE, employees, financial statistics.