Bank Brussels Lambert SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Bank Brussels Lambert SA
Private companiesTobacco Products • Bank Brussels Lambert SA

Contactgegevens Bank Brussels Lambert SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bank Brussels Lambert SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bank Brussels Lambert SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bavay 47A; Quevy; 7979, België

Telefoon (phone): 32.65-567449^^65:567449 32.65-567449^^65:567449

Fax (fax): +32 (55) 699-97-19 +32 (55) 699-97-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bank Brussels Lambert SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bank Brussels Lambert SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bank Brussels Lambert SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bank Brussels Lambert SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bank Brussels Lambert SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bank Brussels Lambert SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bank Brussels Lambert SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bank Brussels Lambert SA
Products information Bank Brussels Lambert SA

BTW identificatienummer (tax): BE03519714355
Ondernemingsnummer: 5214630126
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 346,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bank Brussels Lambert SA
(Get full report from official database of BE for Bank Brussels Lambert SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bank Brussels Lambert SA
Addition kinds of activities for Bank Brussels Lambert SA

01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
20990304. Frosting, klaar voor gebruik | Frosting, ready-to-use
35560403. Sap extractors, groenten en fruit: commercieel type | Juice extractors, fruit and vegetable: commercial type
38410000. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Bank Brussels Lambert SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bank Brussels Lambert SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bank Brussels Lambert SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bank Brussels Lambert SA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC bediener HOUT (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze bouwklant uit regio Houthulst levert maatwerk in binnenschrijnwerk (deuren, wanden, inrichtingen, afwerkingen), trappen in hout (alle stijlen) en buitenschrijnwerken (gevelbekledingen, houten bijgebouwen, balustraden en relingen, toegangspoorten & -deuren, afsluitingen, terrassen) zijn op zoek naar een CNC bediener.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Magazijnier vaste middag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Ijzervlechter (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Maaseik zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonwerken.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: DE PIRAMIDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Bank Brussels Lambert SA in sociale netwerken
Look for responds of Bank Brussels Lambert SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bank Brussels Lambert SA. Laat een reactie achter voor Bank Brussels Lambert SA. Bank Brussels Lambert SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bank Brussels Lambert SA. Leave a respond for Bank Brussels Lambert SA. Bank Brussels Lambert SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bank Brussels Lambert SA op de google maps. Adres en contacten Bank Brussels Lambert SA
Location of Bank Brussels Lambert SA on the google maps. Address and contacts of Bank Brussels Lambert SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bank Brussels Lambert SA Bank Brussels Lambert SA: Legrand | PHILIPPE SEPULCHRE | 'T GARNIERDERTJE | VOSSLOH-SCHWABE | VINCENT PIETTE

Other related companies as Bank Brussels Lambert SA: Legrand | PHILIPPE SEPULCHRE | 'T GARNIERDERTJE | VOSSLOH-SCHWABE | VINCENT PIETTE

Bank Brussels Lambert SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bank Brussels Lambert SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03519714355. Het bedrijf Bank Brussels Lambert SA bevindt zich op het adres: Bavay 47A; Quevy; 7979. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 346,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Bank Brussels Lambert SA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bank Brussels Lambert SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bank Brussels Lambert SA, openstaande posities, locatie van Bank Brussels Lambert SA op de kaart.

Bank Brussels Lambert SA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bank Brussels Lambert SA, company assigned to the tax number BE03519714355. The company Bank Brussels Lambert SA is located at the address: Bavay 47A; Quevy; 7979. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 346,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Bank Brussels Lambert SA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bank Brussels Lambert SA is not available. You also can look at reviews of Bank Brussels Lambert SA, open positions, location of Bank Brussels Lambert SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bank Brussels Lambert SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bank Brussels Lambert SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bank Brussels Lambert SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bank Brussels Lambert SA, employees, financial statistics.