Banimmo Management Company Bremco

Contactgegevens Banimmo Management Company Bremco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banimmo Management Company Bremco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banimmo Management Company Bremco

Regio (region): Brabant, België

Adres (address): Zaventem, Flemish Brabant, België

Telefoon (phone): +32 (16) 908-75-66 +32 (16) 908-75-66

Fax (fax): +32 (87) 392-33-81 +32 (87) 392-33-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banimmo Management Company Bremco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banimmo Management Company Bremco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banimmo Management Company Bremco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banimmo Management Company Bremco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banimmo Management Company Bremco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banimmo Management Company Bremco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banimmo Management Company Bremco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banimmo Management Company Bremco
Products information Banimmo Management Company Bremco

BTW identificatienummer (tax): BE06772216796
Ondernemingsnummer: 2264251708
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Banimmo Management Company Bremco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banimmo Management Company Bremco
(Get full report from official database of BE for Banimmo Management Company Bremco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banimmo Management Company Bremco
Addition kinds of activities for Banimmo Management Company Bremco

17959901. Betonbreuk voor straten en snelwegen | Concrete breaking for streets and highways
31110501. Kraagleer | Collar leather
35650000. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
38459901. Laser systemen en apparatuur, medisch | Laser systems and equipment, medical
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij Banimmo Management Company Bremco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banimmo Management Company Bremco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banimmo Management Company Bremco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banimmo Management Company Bremco. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Banimmo Management Company Bremco in sociale netwerken
Look for responds of Banimmo Management Company Bremco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banimmo Management Company Bremco. Laat een reactie achter voor Banimmo Management Company Bremco. Banimmo Management Company Bremco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banimmo Management Company Bremco. Leave a respond for Banimmo Management Company Bremco. Banimmo Management Company Bremco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banimmo Management Company Bremco op de google maps. Adres en contacten Banimmo Management Company Bremco
Location of Banimmo Management Company Bremco on the google maps. Address and contacts of Banimmo Management Company Bremco

Andere gerelateerde bedrijven als come Banimmo Management Company Bremco Banimmo Management Company Bremco: Cao-Thi | Ginotti Jewellers | D. RUTIGLIANO | Fauvette D | FLEXSYS BELGIUM

Other related companies as Banimmo Management Company Bremco: Cao-Thi | Ginotti Jewellers | D. RUTIGLIANO | Fauvette D | FLEXSYS BELGIUM

Banimmo Management Company Bremco is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brabant, België. De volledige naam van het bedrijf is Banimmo Management Company Bremco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06772216796. Het bedrijf Banimmo Management Company Bremco bevindt zich op het adres: Zaventem, Flemish Brabant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Banimmo Management Company Bremco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Banimmo Management Company Bremco is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banimmo Management Company Bremco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banimmo Management Company Bremco, openstaande posities, locatie van Banimmo Management Company Bremco op de kaart.

Banimmo Management Company Bremco is a company, that was registered 2003 in Brabant region, Belgium. Full name of company is Banimmo Management Company Bremco, company assigned to the tax number BE06772216796. The company Banimmo Management Company Bremco is located at the address: Zaventem, Flemish Brabant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is banks. Products created in Banimmo Management Company Bremco were not found.
The main activity of Banimmo Management Company Bremco is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Banimmo Management Company Bremco is not available. You also can look at reviews of Banimmo Management Company Bremco, open positions, location of Banimmo Management Company Bremco on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banimmo Management Company Bremco, Brabant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banimmo Management Company Bremco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banimmo Management Company Bremco, Brabant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banimmo Management Company Bremco, employees, financial statistics.