EXTRAZONE WETTEREN

Particuliere bedrijvencommunicatie • EXTRAZONE WETTEREN
Private companiesCommunications • EXTRAZONE WETTEREN

Contactgegevens EXTRAZONE WETTEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE WETTEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE WETTEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 23; 9230; WETTEREN, België

Telefoon (phone): 93666081 (+32-93666081) 93666081 (+32-93666081)

Fax (fax): +32 (64) 765-24-32 +32 (64) 765-24-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE WETTEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE WETTEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE WETTEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE WETTEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE WETTEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE WETTEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE WETTEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE WETTEREN
Products information EXTRAZONE WETTEREN

BTW identificatienummer (tax): BE06417907714
Ondernemingsnummer: 8244659423
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Accès pour Moins Valides,Emballages Cadeaux.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE WETTEREN
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE WETTEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE WETTEREN
Addition kinds of activities for EXTRAZONE WETTEREN

346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
47890300. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban

Werken bij EXTRAZONE WETTEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE WETTEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE WETTEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE WETTEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Hoofd bewonerszorg (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Hoofd Bewonerszorg: - Waak je over de kwalitatieve zorg die het zorgteam biedt - Bewaak je de efficientie werken van je zorgteam - Stel je het budget op voor je afdelingen en volg je dit op - Ben je de brug tussen directie en mederwerkers .... Bedrijfsprofiel: Onze klant, een woonzorgcentrum regio Ranst, is op zoek naar een Head Care met de nodige portie ondernemingszin. 

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE WETTEREN in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE WETTEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE WETTEREN. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE WETTEREN. EXTRAZONE WETTEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE WETTEREN. Leave a respond for EXTRAZONE WETTEREN. EXTRAZONE WETTEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE WETTEREN op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE WETTEREN
Location of EXTRAZONE WETTEREN on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE WETTEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE WETTEREN EXTRAZONE WETTEREN: Omnimo | DE POORTERE MARC | MARIA VULSTEKE | De Clercq G | Cadburo Bouwkunde

Other related companies as EXTRAZONE WETTEREN: Omnimo | DE POORTERE MARC | MARIA VULSTEKE | De Clercq G | Cadburo Bouwkunde

EXTRAZONE WETTEREN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE WETTEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417907714. Het bedrijf EXTRAZONE WETTEREN bevindt zich op het adres: MARKT 23; 9230; WETTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Accès pour Moins Valides,Emballages Cadeaux..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE WETTEREN is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE WETTEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE WETTEREN, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE WETTEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE WETTEREN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE WETTEREN, company assigned to the tax number BE06417907714. The company EXTRAZONE WETTEREN is located at the address: MARKT 23; 9230; WETTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Accès pour Moins Valides,Emballages Cadeaux..
The main activity of EXTRAZONE WETTEREN is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE WETTEREN is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE WETTEREN, open positions, location of EXTRAZONE WETTEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE WETTEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE WETTEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE WETTEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE WETTEREN, employees, financial statistics.