EXTRAZONE OOSTENDE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • EXTRAZONE OOSTENDE
Private companiesMetal Mining • EXTRAZONE OOSTENDE

Contactgegevens EXTRAZONE OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EXTRAZONE OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EXTRAZONE OOSTENDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 18; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59511907 (+32-59511907) 59511907 (+32-59511907)

Fax (fax): +32 (69) 163-33-97 +32 (69) 163-33-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EXTRAZONE OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EXTRAZONE OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EXTRAZONE OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EXTRAZONE OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EXTRAZONE OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EXTRAZONE OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EXTRAZONE OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EXTRAZONE OOSTENDE
Products information EXTRAZONE OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE08921142578
Ondernemingsnummer: 6680755615
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Emballages Cadeaux,Accès pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EXTRAZONE OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for EXTRAZONE OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EXTRAZONE OOSTENDE
Addition kinds of activities for EXTRAZONE OOSTENDE

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
516299. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
13890203. Olie bemonsteringsdienst voor oliebedrijven | Oil sampling service for oil companies
17210102. Interieur residentieel schilderij aannemer | Interior residential painting contractor
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
73890700. Afwerking diensten | Finishing services
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij EXTRAZONE OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EXTRAZONE OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EXTRAZONE OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EXTRAZONE OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Operator 2 ploegen (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

  • Mechanieker (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Peer zijn we op zoek naar een elektromechanicus. Takenpakket: - Je voorziet aansluitingen van aanhangwagens o.a. verlichting, pneumatica, hydraulica, ... - Je plaatst en herstelt laadkleppen - Je regelt de remmen

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van EXTRAZONE OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of EXTRAZONE OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EXTRAZONE OOSTENDE. Laat een reactie achter voor EXTRAZONE OOSTENDE. EXTRAZONE OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EXTRAZONE OOSTENDE. Leave a respond for EXTRAZONE OOSTENDE. EXTRAZONE OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EXTRAZONE OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten EXTRAZONE OOSTENDE
Location of EXTRAZONE OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of EXTRAZONE OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come EXTRAZONE OOSTENDE EXTRAZONE OOSTENDE: Van Der Viere M-L | J.C. WAVRE | O.C.M.W. | BART EN GEERT WELLENS | Riet ('t)

Other related companies as EXTRAZONE OOSTENDE: Van Der Viere M-L | J.C. WAVRE | O.C.M.W. | BART EN GEERT WELLENS | Riet ('t)

EXTRAZONE OOSTENDE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EXTRAZONE OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921142578. Het bedrijf EXTRAZONE OOSTENDE bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone. Lijst met producten zijn Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Emballages Cadeaux,Accès pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van EXTRAZONE OOSTENDE is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EXTRAZONE OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EXTRAZONE OOSTENDE, openstaande posities, locatie van EXTRAZONE OOSTENDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EXTRAZONE OOSTENDE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EXTRAZONE OOSTENDE, company assigned to the tax number BE08921142578. The company EXTRAZONE OOSTENDE is located at the address: KAPELLESTRAAT 18; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 796,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jeux and jouets. Videosquare and Extrazone. List of products are Disquaires Extrazone: CD.. Produits: Jeux Informatiques et Vidéos. Services: Emballages Cadeaux,Accès pour Moins Valides..
The main activity of EXTRAZONE OOSTENDE is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EXTRAZONE OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of EXTRAZONE OOSTENDE, open positions, location of EXTRAZONE OOSTENDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EXTRAZONE OOSTENDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EXTRAZONE OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EXTRAZONE OOSTENDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EXTRAZONE OOSTENDE, employees, financial statistics.