HOUT-LAND

Contactgegevens HOUT-LAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUT-LAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUT-LAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEGENE 45; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52422606 (+32-52422606) 52422606 (+32-52422606)

Fax (fax): +32 (58) 817-94-81 +32 (58) 817-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUT-LAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUT-LAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUT-LAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUT-LAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUT-LAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUT-LAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUT-LAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUT-LAND
Products information HOUT-LAND

BTW identificatienummer (tax): BE03209899902
Ondernemingsnummer: 1485870361
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits & Services: Cl?tures,Portails.. Produits: Bois.. Produits: Jouets d'Extérieur.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Quincailleries. Bois Constructions résidentielles spécifiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUT-LAND
(Get full report from official database of BE for HOUT-LAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUT-LAND
Addition kinds of activities for HOUT-LAND

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
209699. Aardappelchips en soortgelijke snacks, nec | Potato chips and similar snacks, nec
267202. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
508409. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
22810102. Gehaakt garen, gesponnen | Crochet yarn, spun
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
35790302. Collating machines voor winkel en kantoor gebruik | Collating machines for store and office use

Werken bij HOUT-LAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUT-LAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUT-LAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUT-LAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Account Manager Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: BSC

    Type: Vaste Job

    Als account manager heb je een afwisselende en uitdagende job. Je benadert de markt proactief door middel van prospectie naar nieuwe projecten & het bezoeken van studiebureaus en installateurs. Lange termijn relaties opbouwen is een must.

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Gentis - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is een Belgisch bedrijf, actief binnen de financiële sector. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je neemt de leiding in technische projecten. Je bewaart het overzicht en waakt over de kwaliteit van de geleverde oplossing. Je bepaalt de technische architectuur mee. Je wordt betrokken in strategische discussies en denkt actief mee over de uitbouw van ons platform. Je komt terecht in een multi-disciplinair team van .NET developers, business analists, software quality engineers en solution architects/team leads. Je neemt het mentorship op van Junior en Medior developers. Onder het motto "leading-by-example", werk je als ervaren .NET developer efficient mee aan de oplossing. De functie-eisen voor deze missie.. Je hebt minimaal 3 jaar bewezen werk ervaring als .NET developer en minstens 7 jaar werkervaring Je bent een teamspeler en vertrouwd met de werking van een Scrum team. Je hebt kennis van onder andere: ASP.NET / MVC / Entity Framework / SQL Server / Azure... Je kan het overzicht bewaren in een complex technisch project. Je spreekt naast het Nederlands ook vloeiend Engels Details.. Locatie: Regio Mechelen Duur: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van HOUT-LAND in sociale netwerken
Look for responds of HOUT-LAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUT-LAND. Laat een reactie achter voor HOUT-LAND. HOUT-LAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUT-LAND. Leave a respond for HOUT-LAND. HOUT-LAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUT-LAND op de google maps. Adres en contacten HOUT-LAND
Location of HOUT-LAND on the google maps. Address and contacts of HOUT-LAND

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUT-LAND HOUT-LAND: LOUIS NICOLAI | Van Lierde Els | GARAGE UNIVERSELLE 1 | FRANK SCHOOFS | STEKELORUM, FRANK

Other related companies as HOUT-LAND: LOUIS NICOLAI | Van Lierde Els | GARAGE UNIVERSELLE 1 | FRANK SCHOOFS | STEKELORUM, FRANK

HOUT-LAND is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUT-LAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209899902. Het bedrijf HOUT-LAND bevindt zich op het adres: EEGENE 45; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jeux and jouets. Quincailleries. Bois Constructions résidentielles spécifiques. Lijst met producten zijn Produits & Services: Cl?tures,Portails.. Produits: Bois.. Produits: Jouets d'Extérieur..
De hoofdactiviteit van HOUT-LAND is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUT-LAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUT-LAND, openstaande posities, locatie van HOUT-LAND op de kaart.

HOUT-LAND is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUT-LAND, company assigned to the tax number BE03209899902. The company HOUT-LAND is located at the address: EEGENE 45; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jeux and jouets. Quincailleries. Bois Constructions résidentielles spécifiques. List of products are Produits & Services: Cl?tures,Portails.. Produits: Bois.. Produits: Jouets d'Extérieur..
The main activity of HOUT-LAND is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUT-LAND is not available. You also can look at reviews of HOUT-LAND, open positions, location of HOUT-LAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUT-LAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUT-LAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUT-LAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUT-LAND, employees, financial statistics.