LOUIS KNEEPKENS

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LOUIS KNEEPKENS
Private companiesEducational Services • LOUIS KNEEPKENS

Contactgegevens LOUIS KNEEPKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS KNEEPKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS KNEEPKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASEIKERLAAN 17; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89864271 (+32-89864271) 89864271 (+32-89864271)

Fax (fax): +32 (15) 229-68-83 +32 (15) 229-68-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS KNEEPKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS KNEEPKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS KNEEPKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS KNEEPKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS KNEEPKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS KNEEPKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS KNEEPKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS KNEEPKENS
Products information LOUIS KNEEPKENS

BTW identificatienummer (tax): BE05592285156
Ondernemingsnummer: 7403656005
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Entrepreneurs en Peinture.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS KNEEPKENS
(Get full report from official database of BE for LOUIS KNEEPKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS KNEEPKENS
Addition kinds of activities for LOUIS KNEEPKENS

401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
28699922. Chemische stoffen met hoge zuiverheid, organisch | High purity grade chemicals, organic
34290502. Klemmen, metaal | Clamps, metal

Werken bij LOUIS KNEEPKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS KNEEPKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS KNEEPKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS KNEEPKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Medewerkers sales duurzame energie (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je krijgt binnenkomende oproepen van nieuwe klanten die zich willen inschrijven - Alsook behandel je de uitgaande oproepen om de inschrijving te bevestigen - Je geeft klanten extra informatie over producten en diensten om zo hun pakket te optimaliseren. Bij elk contact bekijk je de upsell/cross-sell opportuniteit. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren. - Je registreert de nieuwe klanten en heet hen welkom. - Je volgt je gesprekken administratief op en je werkt je dossier af van A tot Z.

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van LOUIS KNEEPKENS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS KNEEPKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS KNEEPKENS. Laat een reactie achter voor LOUIS KNEEPKENS. LOUIS KNEEPKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS KNEEPKENS. Leave a respond for LOUIS KNEEPKENS. LOUIS KNEEPKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS KNEEPKENS op de google maps. Adres en contacten LOUIS KNEEPKENS
Location of LOUIS KNEEPKENS on the google maps. Address and contacts of LOUIS KNEEPKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS KNEEPKENS LOUIS KNEEPKENS: RODRIGUES | Steyaert M | BUREAU PIERRE & VACANCES | DG MOTOTECHNIEK | aquanova nv

Other related companies as LOUIS KNEEPKENS: RODRIGUES | Steyaert M | BUREAU PIERRE & VACANCES | DG MOTOTECHNIEK | aquanova nv

LOUIS KNEEPKENS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS KNEEPKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05592285156. Het bedrijf LOUIS KNEEPKENS bevindt zich op het adres: MAASEIKERLAAN 17; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeux and jouets. Peinture. Lijst met producten zijn Activités: Entrepreneurs en Peinture..
De hoofdactiviteit van LOUIS KNEEPKENS is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS KNEEPKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS KNEEPKENS, openstaande posities, locatie van LOUIS KNEEPKENS op de kaart.

LOUIS KNEEPKENS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS KNEEPKENS, company assigned to the tax number BE05592285156. The company LOUIS KNEEPKENS is located at the address: MAASEIKERLAAN 17; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeux and jouets. Peinture. List of products are Activités: Entrepreneurs en Peinture..
The main activity of LOUIS KNEEPKENS is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS KNEEPKENS is not available. You also can look at reviews of LOUIS KNEEPKENS, open positions, location of LOUIS KNEEPKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS KNEEPKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS KNEEPKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS KNEEPKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS KNEEPKENS, employees, financial statistics.