GOLD AND BLUE

Contactgegevens GOLD AND BLUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOLD AND BLUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOLD AND BLUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE PHILIPPEVILLE 321; 6010; CHARLEROI (GRAND), België

Telefoon (phone): 495770288 (+32-495770288) 495770288 (+32-495770288)

Fax (fax): +32 (61) 514-42-50 +32 (61) 514-42-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOLD AND BLUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOLD AND BLUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOLD AND BLUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOLD AND BLUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOLD AND BLUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOLD AND BLUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOLD AND BLUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOLD AND BLUE
Products information GOLD AND BLUE

BTW identificatienummer (tax): BE06124572753
Ondernemingsnummer: 7586578369
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Confiserie.. Types d'Articles: Gadgets,Posters,Cartes de V?ux.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Pain,p?tisseries and confiseries. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOLD AND BLUE
(Get full report from official database of BE for GOLD AND BLUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOLD AND BLUE
Addition kinds of activities for GOLD AND BLUE

3462. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
278902. Bronzen, vergulden, kantelen en verdelen: boeken, kaarten, papier | Bronzing, gilding, edging, and deckling: books, cards, paper
02790102. Zijde (ruwe) productie en zijderworm boerderij | Silk (raw) production and silkworm farm
20150605. Pluimvee, verwerkt: bevroren | Poultry, processed: frozen
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
75490302. Slepen, stacaravans | Towing, mobile homes
76992302. Gereedschap reparatie | Power tool repair

Werken bij GOLD AND BLUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOLD AND BLUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOLD AND BLUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOLD AND BLUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke onderhoud vrachtwagens Heb je ervaring in leiding geven? Heb je Kennis van Excel? Heb je de nodige technische kennis? Dan is deze job misschien iets voor jou! Je Coördineert tussen andere garages en toeleveranciers van wisselstukken. je bezit de nodige technische kennis en organisatietalent om autonoom deze garage te runnen

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van GOLD AND BLUE in sociale netwerken
Look for responds of GOLD AND BLUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOLD AND BLUE. Laat een reactie achter voor GOLD AND BLUE. GOLD AND BLUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOLD AND BLUE. Leave a respond for GOLD AND BLUE. GOLD AND BLUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOLD AND BLUE op de google maps. Adres en contacten GOLD AND BLUE
Location of GOLD AND BLUE on the google maps. Address and contacts of GOLD AND BLUE

Andere gerelateerde bedrijven als come GOLD AND BLUE GOLD AND BLUE: IPPA | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | MATHILDA VERBIST | FA. MOMMAERT | HUIS DE APPELBOOM

Other related companies as GOLD AND BLUE: IPPA | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | MATHILDA VERBIST | FA. MOMMAERT | HUIS DE APPELBOOM

GOLD AND BLUE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOLD AND BLUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124572753. Het bedrijf GOLD AND BLUE bevindt zich op het adres: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 321; 6010; CHARLEROI (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeux and jouets. Pain,p?tisseries and confiseries. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Confiserie.. Types d'Articles: Gadgets,Posters,Cartes de V?ux..
De hoofdactiviteit van GOLD AND BLUE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOLD AND BLUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOLD AND BLUE, openstaande posities, locatie van GOLD AND BLUE op de kaart.

GOLD AND BLUE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOLD AND BLUE, company assigned to the tax number BE06124572753. The company GOLD AND BLUE is located at the address: ROUTE DE PHILIPPEVILLE 321; 6010; CHARLEROI (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeux and jouets. Pain,p?tisseries and confiseries. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Confiserie.. Types d'Articles: Gadgets,Posters,Cartes de V?ux..
The main activity of GOLD AND BLUE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GOLD AND BLUE is not available. You also can look at reviews of GOLD AND BLUE, open positions, location of GOLD AND BLUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOLD AND BLUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOLD AND BLUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOLD AND BLUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOLD AND BLUE, employees, financial statistics.