2001 INFORMATIQUE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • 2001 INFORMATIQUE
Private companiesMotion Pictures • 2001 INFORMATIQUE

Contactgegevens 2001 INFORMATIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2001 INFORMATIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

2001 INFORMATIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67843069 (+32-67843069) 67843069 (+32-67843069)

Fax (fax): +32 (53) 158-22-29 +32 (53) 158-22-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2001 INFORMATIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2001 INFORMATIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2001 INFORMATIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2001 INFORMATIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2001 INFORMATIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2001 INFORMATIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2001 INFORMATIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2001 INFORMATIQUE
Products information 2001 INFORMATIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE08011749267
Ondernemingsnummer: 6730468750
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Logiciels de SIG.. Produits: Téléphones Mobiles.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Matériel de Télécommunication. Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2001 INFORMATIQUE
(Get full report from official database of BE for 2001 INFORMATIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2001 INFORMATIQUE
Addition kinds of activities for 2001 INFORMATIQUE

508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
28330202. Atropine en derivaten | Atropine and derivatives
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
50990205. Pulphout | Pulpwood
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij 2001 INFORMATIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2001 INFORMATIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2001 INFORMATIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2001 INFORMATIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Alleenwerkende hulpkok | Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als (hulp)kok: ? Sta je in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het eetcafé te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Soms werk je nieuwe recepten uit. Je kan eveneens verantwoordelijk zijn voor het werkingsbudget van de keuken. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. veiligheidsschoenen.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van 2001 INFORMATIQUE in sociale netwerken
Look for responds of 2001 INFORMATIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2001 INFORMATIQUE. Laat een reactie achter voor 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2001 INFORMATIQUE. Leave a respond for 2001 INFORMATIQUE. 2001 INFORMATIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2001 INFORMATIQUE op de google maps. Adres en contacten 2001 INFORMATIQUE
Location of 2001 INFORMATIQUE on the google maps. Address and contacts of 2001 INFORMATIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come 2001 INFORMATIQUE 2001 INFORMATIQUE: Rondas BVBA | Parbhu | SOUPART | Govaerts | COULON PHILIPPE

Other related companies as 2001 INFORMATIQUE: Rondas BVBA | Parbhu | SOUPART | Govaerts | COULON PHILIPPE

2001 INFORMATIQUE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2001 INFORMATIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08011749267. Het bedrijf 2001 INFORMATIQUE bevindt zich op het adres: AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 115,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux and jouets. Matériel de Télécommunication. Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Logiciels de SIG.. Produits: Téléphones Mobiles..
De hoofdactiviteit van 2001 INFORMATIQUE is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2001 INFORMATIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2001 INFORMATIQUE, openstaande posities, locatie van 2001 INFORMATIQUE op de kaart.

2001 INFORMATIQUE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2001 INFORMATIQUE, company assigned to the tax number BE08011749267. The company 2001 INFORMATIQUE is located at the address: AVENUE DU CENTENAIRE 61; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 115,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux and jouets. Matériel de Télécommunication. Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Périphériques,Logiciels,Ordinateurs,Logiciels de SIG.. Produits: Téléphones Mobiles..
The main activity of 2001 INFORMATIQUE is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 2001 INFORMATIQUE is not available. You also can look at reviews of 2001 INFORMATIQUE, open positions, location of 2001 INFORMATIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2001 INFORMATIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2001 INFORMATIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2001 INFORMATIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2001 INFORMATIQUE, employees, financial statistics.