HUIS 'T KADOKE

Contactgegevens HUIS 'T KADOKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS 'T KADOKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS 'T KADOKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BETEKOMSESTRAAT 15; 3128; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16534169 (+32-16534169) 16534169 (+32-16534169)

Fax (fax): +32 (65) 115-59-77 +32 (65) 115-59-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS 'T KADOKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS 'T KADOKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS 'T KADOKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS 'T KADOKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS 'T KADOKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS 'T KADOKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS 'T KADOKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS 'T KADOKE
Products information HUIS 'T KADOKE

BTW identificatienummer (tax): BE05777679443
Ondernemingsnummer: 1448791503
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Services: Listes de Mariage.. Services: Pièces de Rechange.. Types d'Articles: Articles Design.. Types d'Articles: Rollers/Skates In-Line.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de camping and de sport. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS 'T KADOKE
(Get full report from official database of BE for HUIS 'T KADOKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS 'T KADOKE
Addition kinds of activities for HUIS 'T KADOKE

371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
14599905. Dumortieriet mijnbouw | Dumortierite mining
28440301. Keulen | Colognes
39310103. Blowers, pijporgaan | Blowers, pipe organ
56610000. Schoenenwinkels | Shoe stores

Werken bij HUIS 'T KADOKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS 'T KADOKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS 'T KADOKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS 'T KADOKE. Looking for open vacancies in other companies

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van HUIS 'T KADOKE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS 'T KADOKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS 'T KADOKE. Laat een reactie achter voor HUIS 'T KADOKE. HUIS 'T KADOKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS 'T KADOKE. Leave a respond for HUIS 'T KADOKE. HUIS 'T KADOKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS 'T KADOKE op de google maps. Adres en contacten HUIS 'T KADOKE
Location of HUIS 'T KADOKE on the google maps. Address and contacts of HUIS 'T KADOKE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS 'T KADOKE HUIS 'T KADOKE: SPORTING TISSELT | Arbi des Etoiles (a l') | Henrion Ets SA | Goethals A | Hanciaux Brussels S.A.

Other related companies as HUIS 'T KADOKE: SPORTING TISSELT | Arbi des Etoiles (a l') | Henrion Ets SA | Goethals A | Hanciaux Brussels S.A.

HUIS 'T KADOKE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS 'T KADOKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05777679443. Het bedrijf HUIS 'T KADOKE bevindt zich op het adres: BETEKOMSESTRAAT 15; 3128; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de camping and de sport. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Services: Listes de Mariage.. Services: Pièces de Rechange.. Types d'Articles: Articles Design.. Types d'Articles: Rollers/Skates In-Line..
De hoofdactiviteit van HUIS 'T KADOKE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS 'T KADOKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS 'T KADOKE, openstaande posities, locatie van HUIS 'T KADOKE op de kaart.

HUIS 'T KADOKE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS 'T KADOKE, company assigned to the tax number BE05777679443. The company HUIS 'T KADOKE is located at the address: BETEKOMSESTRAAT 15; 3128; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de camping and de sport. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Services: Listes de Mariage.. Services: Pièces de Rechange.. Types d'Articles: Articles Design.. Types d'Articles: Rollers/Skates In-Line..
The main activity of HUIS 'T KADOKE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS 'T KADOKE is not available. You also can look at reviews of HUIS 'T KADOKE, open positions, location of HUIS 'T KADOKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS 'T KADOKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS 'T KADOKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS 'T KADOKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS 'T KADOKE, employees, financial statistics.