VASSART

Contactgegevens VASSART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VASSART: address, phone, fax, email, website, opening hours

VASSART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE NIVELLES 136; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71888397 (+32-71888397) 71888397 (+32-71888397)

Fax (fax): +32 (53) 608-32-92 +32 (53) 608-32-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VASSART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VASSART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VASSART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VASSART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VASSART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VASSART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VASSART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VASSART
Products information VASSART

BTW identificatienummer (tax): BE06713439941
Ondernemingsnummer: 6312164306
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits: Jouets d'Extérieur.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VASSART
(Get full report from official database of BE for VASSART)

Aanvulling soorten activiteiten voor VASSART
Addition kinds of activities for VASSART

076100. Boerenarbeiders | Farm labor contractors
174202. Akoestisch en isolatiewerk | Acoustical and insulation work
22110513. Poplin, katoen | Poplin, cotton
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
33999901. Herstel van ijzererts uit open haard slagg | Iron ore recovery from open hearth slag
35440103. Sterfveren | Die springs
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
50830307. Haying machines | Haying machinery

Werken bij VASSART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VASSART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VASSART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VASSART. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: VROONSTALLE

    Type: Studentenjob

    Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

Zoek naar antwoorden van VASSART in sociale netwerken
Look for responds of VASSART in social networks

Lees alle opmerkingen voor VASSART. Laat een reactie achter voor VASSART. VASSART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VASSART. Leave a respond for VASSART. VASSART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VASSART op de google maps. Adres en contacten VASSART
Location of VASSART on the google maps. Address and contacts of VASSART

Andere gerelateerde bedrijven als come VASSART VASSART: BROUWERIJ ST JOZEF BVBA | GELDONIA DةCOR HOME | TOPCOM EUROPE (BEL) NV | KRISTIAAN WAELES | Thijsen L

Other related companies as VASSART: BROUWERIJ ST JOZEF BVBA | GELDONIA DةCOR HOME | TOPCOM EUROPE (BEL) NV | KRISTIAAN WAELES | Thijsen L

VASSART is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VASSART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713439941. Het bedrijf VASSART bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE NIVELLES 136; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jouets d'Extérieur..
De hoofdactiviteit van VASSART is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VASSART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VASSART, openstaande posities, locatie van VASSART op de kaart.

VASSART is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VASSART, company assigned to the tax number BE06713439941. The company VASSART is located at the address: CHAUSS?E DE NIVELLES 136; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jouets d'Extérieur..
The main activity of VASSART is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VASSART is not available. You also can look at reviews of VASSART, open positions, location of VASSART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VASSART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VASSART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VASSART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VASSART, employees, financial statistics.