PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC
Private companiesHealth Services • PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

Contactgegevens PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTRAAT 63; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38880977 (+32-38880977) 38880977 (+32-38880977)

Fax (fax): +32 (86) 154-89-26 +32 (86) 154-89-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC
Products information PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

BTW identificatienummer (tax): BE02590270996
Ondernemingsnummer: 3028350830
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC
(Get full report from official database of BE for PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC
Addition kinds of activities for PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
20859903. Corn Whisky | Corn whiskey
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
50659905. Radar detectoren | Radar detectors
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • ELEKTRICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als elektricien instaan voor het werken binnen het atelier, dit voor het afwerken van veranda's, het plaatsen van spotten, stopcontacten, elektrische zonnewering, voorzieningen voor airco, verwarming, ... Allround zal je ervoor zorgen dat de veranda, bijgebouw van alle elektriciteit voorzien is.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC in sociale netwerken
Look for responds of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Laat een reactie achter voor PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. Leave a respond for PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC. PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC op de google maps. Adres en contacten PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC
Location of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC on the google maps. Address and contacts of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC

Andere gerelateerde bedrijven als come PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: JEAN-LUC GONRY | Devillers Garage SPRL | Bernath M | INTERPIECES | PITA SNACK ACROPOLIS

Other related companies as PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC: JEAN-LUC GONRY | Devillers Garage SPRL | Bernath M | INTERPIECES | PITA SNACK ACROPOLIS

PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590270996. Het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTRAAT 63; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos..
De hoofdactiviteit van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, openstaande posities, locatie van PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC op de kaart.

PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, company assigned to the tax number BE02590270996. The company PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is located at the address: ANTWERPSESTRAAT 63; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos..
The main activity of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC is not available. You also can look at reviews of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, open positions, location of PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLAYSTATION-NINTENDO/HET CMC, employees, financial statistics.