MODELTREINEN GUY VYNCKE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MODELTREINEN GUY VYNCKE
Private companiesReal Estate • MODELTREINEN GUY VYNCKE

Contactgegevens MODELTREINEN GUY VYNCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MODELTREINEN GUY VYNCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MODELTREINEN GUY VYNCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAANDERENSTRAAT 76; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59701572 (+32-59701572) 59701572 (+32-59701572)

Fax (fax): +32 (19) 508-32-36 +32 (19) 508-32-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MODELTREINEN GUY VYNCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MODELTREINEN GUY VYNCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MODELTREINEN GUY VYNCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MODELTREINEN GUY VYNCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MODELTREINEN GUY VYNCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MODELTREINEN GUY VYNCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MODELTREINEN GUY VYNCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MODELTREINEN GUY VYNCKE
Products information MODELTREINEN GUY VYNCKE

BTW identificatienummer (tax): BE04962768554
Ondernemingsnummer: 7103729248
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Modèles Réduits,Miniatures.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MODELTREINEN GUY VYNCKE
(Get full report from official database of BE for MODELTREINEN GUY VYNCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MODELTREINEN GUY VYNCKE
Addition kinds of activities for MODELTREINEN GUY VYNCKE

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
289903. Gelatine | Gelatin
24369903. Fineer voorraad, naaldhout | Veneer stock, softwood
28920219. Squibbs, elektrisch | Squibbs, electric
34790210. Galvaniseren van ijzer-, staal- of eindproducten | Galvanizing of iron, steel, or end-formed products
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij MODELTREINEN GUY VYNCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MODELTREINEN GUY VYNCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MODELTREINEN GUY VYNCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MODELTREINEN GUY VYNCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende NL (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnbediende sta je in voor een reeks verschillende taken: - je staat in voor het laden en lossen van de artikelen die het magazijn binnenkomen en controleert de producten - je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer en de opslag van de artikelen in het magazijn - je vult de rekken bij - je zorgt voor de afrekening aan de kassa - je helpt klanten verder

  • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige ouderenzorg (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project, komje terecht in een woon-zorgcentrum gelegen in een landelijke omgeving. Hetrusthuis schenkt ruime aandacht aan de tijdsinvulling van de bewoners door hente voorzien van leuke activiteiten, een mooie tuin waar ze kunnen genieten vanhet uitzicht, een aangename cafetaria enzovoort. Deze animatie optimaliseerthet woon- en leefklimaat van het woon-zorgcentrum. Het multidisciplinairteam staat iedere dag klaar om de bewoners met de beste zorgen te omringen. Jekrijgt de kans om te werken in een stabiele en moderne werkomgeving waar erruimte is voor doorgroeimogelijkheden. Als gemotiveerde verpleegkundigesta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. Je zetmedicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz.Je durft je te verplaatsen in de leefwereld van de bewoners en wil bijdragentot een waardevol en gelukkig verblijf in het woon-zorgcentrum. Je streeft eenkwalitatieve detailzorg na waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraalstaan.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • logistiek medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt betrokken bij het volledige proces van een bestelling: van orderpicken tot inpakken.  Je werkt heel klantgericht, zowel zelfstandig als in een team. 

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van MODELTREINEN GUY VYNCKE in sociale netwerken
Look for responds of MODELTREINEN GUY VYNCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MODELTREINEN GUY VYNCKE. Laat een reactie achter voor MODELTREINEN GUY VYNCKE. MODELTREINEN GUY VYNCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MODELTREINEN GUY VYNCKE. Leave a respond for MODELTREINEN GUY VYNCKE. MODELTREINEN GUY VYNCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MODELTREINEN GUY VYNCKE op de google maps. Adres en contacten MODELTREINEN GUY VYNCKE
Location of MODELTREINEN GUY VYNCKE on the google maps. Address and contacts of MODELTREINEN GUY VYNCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come MODELTREINEN GUY VYNCKE MODELTREINEN GUY VYNCKE: A LA FOLIE | A.T.K. | Bm Photographie SPRL | PH. LOQUET | Nolf Decor

Other related companies as MODELTREINEN GUY VYNCKE: A LA FOLIE | A.T.K. | Bm Photographie SPRL | PH. LOQUET | Nolf Decor

MODELTREINEN GUY VYNCKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MODELTREINEN GUY VYNCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04962768554. Het bedrijf MODELTREINEN GUY VYNCKE bevindt zich op het adres: VLAANDERENSTRAAT 76; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Modèles Réduits,Miniatures..
De hoofdactiviteit van MODELTREINEN GUY VYNCKE is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MODELTREINEN GUY VYNCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MODELTREINEN GUY VYNCKE, openstaande posities, locatie van MODELTREINEN GUY VYNCKE op de kaart.

MODELTREINEN GUY VYNCKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MODELTREINEN GUY VYNCKE, company assigned to the tax number BE04962768554. The company MODELTREINEN GUY VYNCKE is located at the address: VLAANDERENSTRAAT 76; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Modèles Réduits,Miniatures..
The main activity of MODELTREINEN GUY VYNCKE is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MODELTREINEN GUY VYNCKE is not available. You also can look at reviews of MODELTREINEN GUY VYNCKE, open positions, location of MODELTREINEN GUY VYNCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MODELTREINEN GUY VYNCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MODELTREINEN GUY VYNCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MODELTREINEN GUY VYNCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MODELTREINEN GUY VYNCKE, employees, financial statistics.