LET'S PLAY

Contactgegevens LET'S PLAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LET'S PLAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LET'S PLAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-JEAN 1; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63226155 (+32-63226155) 63226155 (+32-63226155)

Fax (fax): +32 (56) 571-25-46 +32 (56) 571-25-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LET'S PLAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LET'S PLAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LET'S PLAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LET'S PLAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LET'S PLAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LET'S PLAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LET'S PLAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LET'S PLAY
Products information LET'S PLAY

BTW identificatienummer (tax): BE02439483642
Ondernemingsnummer: 6431640625
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LET'S PLAY
(Get full report from official database of BE for LET'S PLAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LET'S PLAY
Addition kinds of activities for LET'S PLAY

7299. Diverse persoonlijke diensten | Miscellaneous personal services
358600. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
73529900. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec
73890000. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home
87110100. Sanitaire ingenieurs | Sanitary engineers

Werken bij LET'S PLAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LET'S PLAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LET'S PLAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LET'S PLAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SERVICESTATION GENT

    Type: Studentenjob

    wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

  • Autofans gezocht! (STUDENT) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Studentenjob

    Ben jij een autofan? Prijs je graag wagens aan? Zoek dan niet verder want dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor een nieuwe actie omtrent de volkswagen T-Roc is onze klant op zoek naar gemotiveerde studenten die potentiële klanten wil contacteren om een testrit te boeken. Ontwikkel je communicatieve en commerciële vaardigheden door mee te werken aan dit project!

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van LET'S PLAY in sociale netwerken
Look for responds of LET'S PLAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LET'S PLAY. Laat een reactie achter voor LET'S PLAY. LET'S PLAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LET'S PLAY. Leave a respond for LET'S PLAY. LET'S PLAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LET'S PLAY op de google maps. Adres en contacten LET'S PLAY
Location of LET'S PLAY on the google maps. Address and contacts of LET'S PLAY

Andere gerelateerde bedrijven als come LET'S PLAY LET'S PLAY: SOUND SYSTEM | Schilders C | ERIC LANNOO | BOULANGERIE D?EUROPE | Van Den Wyngaert M & Zonen

Other related companies as LET'S PLAY: SOUND SYSTEM | Schilders C | ERIC LANNOO | BOULANGERIE D?EUROPE | Van Den Wyngaert M & Zonen

LET'S PLAY is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LET'S PLAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02439483642. Het bedrijf LET'S PLAY bevindt zich op het adres: RUE SAINT-JEAN 1; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos..
De hoofdactiviteit van LET'S PLAY is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LET'S PLAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LET'S PLAY, openstaande posities, locatie van LET'S PLAY op de kaart.

LET'S PLAY is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LET'S PLAY, company assigned to the tax number BE02439483642. The company LET'S PLAY is located at the address: RUE SAINT-JEAN 1; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos..
The main activity of LET'S PLAY is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LET'S PLAY is not available. You also can look at reviews of LET'S PLAY, open positions, location of LET'S PLAY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LET'S PLAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LET'S PLAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LET'S PLAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LET'S PLAY, employees, financial statistics.