LA MAISON DU JOUET

Contactgegevens LA MAISON DU JOUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA MAISON DU JOUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA MAISON DU JOUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU COMMERCE 4-6; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71383562 (+32-71383562) 71383562 (+32-71383562)

Fax (fax): +32 (59) 131-81-42 +32 (59) 131-81-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA MAISON DU JOUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA MAISON DU JOUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA MAISON DU JOUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA MAISON DU JOUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA MAISON DU JOUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA MAISON DU JOUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA MAISON DU JOUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA MAISON DU JOUET
Products information LA MAISON DU JOUET

BTW identificatienummer (tax): BE03741363525
Ondernemingsnummer: 6015258789
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in LA MAISON DU JOUET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA MAISON DU JOUET
(Get full report from official database of BE for LA MAISON DU JOUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA MAISON DU JOUET
Addition kinds of activities for LA MAISON DU JOUET

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
50210102. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
51590202. paarden | Horses
79220307. Vaudeville bedrijf | Vaudeville company
91310000. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd | Executive and legislative combined

Werken bij LA MAISON DU JOUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA MAISON DU JOUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA MAISON DU JOUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA MAISON DU JOUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van LA MAISON DU JOUET in sociale netwerken
Look for responds of LA MAISON DU JOUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA MAISON DU JOUET. Laat een reactie achter voor LA MAISON DU JOUET. LA MAISON DU JOUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA MAISON DU JOUET. Leave a respond for LA MAISON DU JOUET. LA MAISON DU JOUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA MAISON DU JOUET op de google maps. Adres en contacten LA MAISON DU JOUET
Location of LA MAISON DU JOUET on the google maps. Address and contacts of LA MAISON DU JOUET

Andere gerelateerde bedrijven als come LA MAISON DU JOUET LA MAISON DU JOUET: KOEN DE SCHOENMACKER | V.C. GAVERE | Marbres et Pierres | J. CLYMANS | FA. MARTENS GEBRS

Other related companies as LA MAISON DU JOUET: KOEN DE SCHOENMACKER | V.C. GAVERE | Marbres et Pierres | J. CLYMANS | FA. MARTENS GEBRS

LA MAISON DU JOUET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA MAISON DU JOUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03741363525. Het bedrijf LA MAISON DU JOUET bevindt zich op het adres: RUE DU COMMERCE 4-6; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux and jouets. Producten gemaakt in LA MAISON DU JOUET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA MAISON DU JOUET is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA MAISON DU JOUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA MAISON DU JOUET, openstaande posities, locatie van LA MAISON DU JOUET op de kaart.

LA MAISON DU JOUET is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA MAISON DU JOUET, company assigned to the tax number BE03741363525. The company LA MAISON DU JOUET is located at the address: RUE DU COMMERCE 4-6; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux and jouets. Products created in LA MAISON DU JOUET were not found.
The main activity of LA MAISON DU JOUET is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA MAISON DU JOUET is not available. You also can look at reviews of LA MAISON DU JOUET, open positions, location of LA MAISON DU JOUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA MAISON DU JOUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA MAISON DU JOUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA MAISON DU JOUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA MAISON DU JOUET, employees, financial statistics.