CHRISTOPHE RIGAUX

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • CHRISTOPHE RIGAUX
Private companiesReal Estate • CHRISTOPHE RIGAUX

Contactgegevens CHRISTOPHE RIGAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE RIGAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE RIGAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES D?PORT?S 77; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63221979 (+32-63221979) 63221979 (+32-63221979)

Fax (fax): +32 (10) 165-84-68 +32 (10) 165-84-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE RIGAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE RIGAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE RIGAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE RIGAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE RIGAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE RIGAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE RIGAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE RIGAUX
Products information CHRISTOPHE RIGAUX

BTW identificatienummer (tax): BE09249633789
Ondernemingsnummer: 1889617919
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Produits: Jeux de Société.

Product categorie (product category): Jeux and jouets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE RIGAUX
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE RIGAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE RIGAUX
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE RIGAUX

2875. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
152201. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
353301. Olie en gas boorinstallaties en apparatuur | Oil and gas drilling rigs and equipment
25110401. Bridge sets (meubels): hout | Bridge sets (furniture): wood
30690209. Muurbekleding, rubber | Wallcoverings, rubber
36410211. Ultraviolette lampen | Ultraviolet lamps
38269909. Laser wetenschappelijke en technische instrumenten | Laser scientific and engineering instruments
39999941. Behandeling van klok- en kijkwieltjes met lichtgevend materiaal | Treating clock and watch dials with luminous material
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij CHRISTOPHE RIGAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE RIGAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE RIGAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE RIGAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

  • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

    Type: Leercontract

    Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE RIGAUX in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE RIGAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE RIGAUX. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE RIGAUX. CHRISTOPHE RIGAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE RIGAUX. Leave a respond for CHRISTOPHE RIGAUX. CHRISTOPHE RIGAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE RIGAUX op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE RIGAUX
Location of CHRISTOPHE RIGAUX on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE RIGAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE RIGAUX CHRISTOPHE RIGAUX: DEN HOSP | PROMO FASHION | Met Andere Woorden | STEDELIJKE BASISSCHOOL | V. EFFINIER

Other related companies as CHRISTOPHE RIGAUX: DEN HOSP | PROMO FASHION | Met Andere Woorden | STEDELIJKE BASISSCHOOL | V. EFFINIER

CHRISTOPHE RIGAUX is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE RIGAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09249633789. Het bedrijf CHRISTOPHE RIGAUX bevindt zich op het adres: RUE DES D?PORT?S 77; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 217,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeux and jouets. Lijst met producten zijn Produits: Jeux de Société..
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE RIGAUX is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE RIGAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE RIGAUX, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE RIGAUX op de kaart.

CHRISTOPHE RIGAUX is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE RIGAUX, company assigned to the tax number BE09249633789. The company CHRISTOPHE RIGAUX is located at the address: RUE DES D?PORT?S 77; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 217,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeux and jouets. List of products are Produits: Jeux de Société..
The main activity of CHRISTOPHE RIGAUX is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE RIGAUX is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE RIGAUX, open positions, location of CHRISTOPHE RIGAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE RIGAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE RIGAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE RIGAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE RIGAUX, employees, financial statistics.