JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

Contactgegevens JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE STEENWEG 124; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50713121 (+32-50713121) 50713121 (+32-50713121)

Fax (fax): +32 (67) 250-22-31 +32 (67) 250-22-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHERBERG "DIE LOYALE""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHERBERG "DIE LOYALE""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"
Products information JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

BTW identificatienummer (tax): BE09482269287
Ondernemingsnummer: 7737365722
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeugdherbergen and berghutten; Vakantiehuizen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"
(Get full report from official database of BE for JEUGDHERBERG "DIE LOYALE")

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"
Addition kinds of activities for JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
283603. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Nevele/Hansbeke (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Laat een reactie achter voor JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". Leave a respond for JEUGDHERBERG "DIE LOYALE". JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" op de google maps. Adres en contacten JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"
Location of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" on the google maps. Address and contacts of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE"

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": SNOOKERCENTER CEULEMANS | SPIDER SOLUTIONS | MIGNEAU R | GIUSEPPE LIOTTA | VAK-& NIJVERHEIDSLEERG.

Other related companies as JEUGDHERBERG "DIE LOYALE": SNOOKERCENTER CEULEMANS | SPIDER SOLUTIONS | MIGNEAU R | GIUSEPPE LIOTTA | VAK-& NIJVERHEIDSLEERG.

JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09482269287. Het bedrijf JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" bevindt zich op het adres: GENTSE STEENWEG 124; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jeugdherbergen and berghutten; Vakantiehuizen. Producten gemaakt in JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", openstaande posities, locatie van JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" op de kaart.

JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", company assigned to the tax number BE09482269287. The company JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is located at the address: GENTSE STEENWEG 124; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jeugdherbergen and berghutten; Vakantiehuizen. Products created in JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" were not found.
The main activity of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" is not available. You also can look at reviews of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", open positions, location of JEUGDHERBERG "DIE LOYALE" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHERBERG "DIE LOYALE", employees, financial statistics.