JEUGDHUIS OOSTERBORG

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • JEUGDHUIS OOSTERBORG
Private companiesPrimary Metal Industries • JEUGDHUIS OOSTERBORG

Contactgegevens JEUGDHUIS OOSTERBORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS OOSTERBORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS OOSTERBORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 52; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 11342692 (+32-11342692) 11342692 (+32-11342692)

Fax (fax): +32 (86) 387-57-84 +32 (86) 387-57-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS OOSTERBORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS OOSTERBORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS OOSTERBORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS OOSTERBORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS OOSTERBORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS OOSTERBORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS OOSTERBORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS OOSTERBORG
Products information JEUGDHUIS OOSTERBORG

BTW identificatienummer (tax): BE01918731689
Ondernemingsnummer: 8398193359
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in JEUGDHUIS OOSTERBORG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeugdherbergen and berghutten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS OOSTERBORG
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS OOSTERBORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS OOSTERBORG
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS OOSTERBORG

279101. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
20419904. Farina (behalve ontbijt eten) | Farina (except breakfast food)
32419904. Pozzolana cement | Pozzolana cement
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services

Werken bij JEUGDHUIS OOSTERBORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS OOSTERBORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS OOSTERBORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS OOSTERBORG. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS OOSTERBORG in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS OOSTERBORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS OOSTERBORG. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS OOSTERBORG. JEUGDHUIS OOSTERBORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS OOSTERBORG. Leave a respond for JEUGDHUIS OOSTERBORG. JEUGDHUIS OOSTERBORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS OOSTERBORG op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS OOSTERBORG
Location of JEUGDHUIS OOSTERBORG on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS OOSTERBORG

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS OOSTERBORG JEUGDHUIS OOSTERBORG: Van Mierop R | V.K. LINDEN | M. SPAAS | Van Daele B | MARIE-FRANCE ANTOINE

Other related companies as JEUGDHUIS OOSTERBORG: Van Mierop R | V.K. LINDEN | M. SPAAS | Van Daele B | MARIE-FRANCE ANTOINE

JEUGDHUIS OOSTERBORG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS OOSTERBORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01918731689. Het bedrijf JEUGDHUIS OOSTERBORG bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 52; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 758,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jeugdherbergen and berghutten. Producten gemaakt in JEUGDHUIS OOSTERBORG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS OOSTERBORG is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS OOSTERBORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS OOSTERBORG, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS OOSTERBORG op de kaart.

JEUGDHUIS OOSTERBORG is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS OOSTERBORG, company assigned to the tax number BE01918731689. The company JEUGDHUIS OOSTERBORG is located at the address: HEISTRAAT 52; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 758,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jeugdherbergen and berghutten. Products created in JEUGDHUIS OOSTERBORG were not found.
The main activity of JEUGDHUIS OOSTERBORG is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS OOSTERBORG is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS OOSTERBORG, open positions, location of JEUGDHUIS OOSTERBORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS OOSTERBORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS OOSTERBORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS OOSTERBORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS OOSTERBORG, employees, financial statistics.