Zeb Jeansdepot

Contactgegevens Zeb Jeansdepot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zeb Jeansdepot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zeb Jeansdepot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 343; 3190; Boortmeerbeek, België

Telefoon (phone): 015 51 10 03 (+32-015 51 10 03) 015 51 10 03 (+32-015 51 10 03)

Fax (fax): +32 (56) 583-20-70 +32 (56) 583-20-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zeb Jeansdepot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zeb Jeansdepot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zeb Jeansdepot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zeb Jeansdepot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zeb Jeansdepot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zeb Jeansdepot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zeb Jeansdepot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zeb Jeansdepot
Products information Zeb Jeansdepot

BTW identificatienummer (tax): BE09603668212
Ondernemingsnummer: 6358032226
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Zeb Jeansdepot zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeans and casual wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zeb Jeansdepot
(Get full report from official database of BE for Zeb Jeansdepot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zeb Jeansdepot
Addition kinds of activities for Zeb Jeansdepot

202399. Droge, gecondenseerde, verdampte producten, nec | Dry, condensed, evaporated products, nec
283304. Dierlijke producten | Animal based products
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
20539906. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: frozen
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
24359904. Fineer voorraad, hardhout | Veneer stock, hardwood
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
38249904. stappentellers | Pedometers
50630304. Elektronische draad en kabel | Electronic wire and cable
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij Zeb Jeansdepot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zeb Jeansdepot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zeb Jeansdepot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zeb Jeansdepot. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifest bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTAKKER (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oostakker zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van Zeb Jeansdepot in sociale netwerken
Look for responds of Zeb Jeansdepot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zeb Jeansdepot. Laat een reactie achter voor Zeb Jeansdepot. Zeb Jeansdepot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zeb Jeansdepot. Leave a respond for Zeb Jeansdepot. Zeb Jeansdepot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zeb Jeansdepot op de google maps. Adres en contacten Zeb Jeansdepot
Location of Zeb Jeansdepot on the google maps. Address and contacts of Zeb Jeansdepot

Andere gerelateerde bedrijven als come Zeb Jeansdepot Zeb Jeansdepot: Famibanque | Stevens J | GREEN DOTS | VERWARMING WOUTERS | Duivenlokaal

Other related companies as Zeb Jeansdepot: Famibanque | Stevens J | GREEN DOTS | VERWARMING WOUTERS | Duivenlokaal

Zeb Jeansdepot is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zeb Jeansdepot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09603668212. Het bedrijf Zeb Jeansdepot bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 343; 3190; Boortmeerbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jeans and casual wear. Producten gemaakt in Zeb Jeansdepot zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zeb Jeansdepot is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zeb Jeansdepot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zeb Jeansdepot, openstaande posities, locatie van Zeb Jeansdepot op de kaart.

Zeb Jeansdepot is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zeb Jeansdepot, company assigned to the tax number BE09603668212. The company Zeb Jeansdepot is located at the address: Leuvensesteenweg 343; 3190; Boortmeerbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jeans and casual wear. Products created in Zeb Jeansdepot were not found.
The main activity of Zeb Jeansdepot is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Zeb Jeansdepot is not available. You also can look at reviews of Zeb Jeansdepot, open positions, location of Zeb Jeansdepot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zeb Jeansdepot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zeb Jeansdepot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zeb Jeansdepot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zeb Jeansdepot, employees, financial statistics.