Veja NV

Contactgegevens Veja NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veja NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veja NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldenbergstraat 67; 2330; Merksplas, België

Telefoon (phone): 014 63 27 07; 014 63 59 06 (+32-014 63 27 07; 014 63 59 06) 014 63 27 07; 014 63 59 06 (+32-014 63 27 07; 014 63 59 06)

Fax (fax): 014 63 59 05 (+32-014 63 59 05) 014 63 59 05 (+32-014 63 59 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veja NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veja NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veja NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veja NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veja NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veja NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veja NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veja NV
Products information Veja NV

BTW identificatienummer (tax): BE01685272216
Ondernemingsnummer: 6896911621
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Shoes & slippers - Retail

Product categorie (product category): Jeans and casual wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veja NV
(Get full report from official database of BE for Veja NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veja NV
Addition kinds of activities for Veja NV

22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
34790208. Coating, roest preventief | Coating, rust preventive
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies

Werken bij Veja NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veja NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veja NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veja NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Student voor winkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Maldegem zijn we op zoek naar een STUDENT die als winkelmedewerker wil werken op vrijdagmiddag. . Je kan elke vrijdagmiddag werken . Je werkuren liggen tussen 12u30-19u, als je na school beschikbaar zou zijn dan kan je ook starten om 16u . Jouw taken bestaan uit het verzorgen van de kassa, je helpt in de keuken, kan aan de beenhouwerij ook bedienen,... . Heb je geen ervaring in de verkoop maar ben je leergierig? Reageer dan zeker want een opleiding op de werkvloer kan zeker! Aantal uren/week: 8 Aantal dagen/week: 1 Jouw taken bestaan uit; Stockbeheer Laden/lossen Aanvullen Kassa Supermarkt

  • Jobstudent HR-medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Search & Selection

    Type: Studentenjob

    Ben jij gebeten door HR, wil je als student een eerste ervaring opdoen binnen een gekend selectiebureau en tegelijkertijd een centje bij verdienen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wij bij Search & Selection rekruteren en selecteren werknemers voor onze klanten, zowel overheids- als privéorganisaties. Hiertoe voeren wij selecties uit bestaande uit o.a. gedragsgerichte interviews, competentiescreenings, assessment en development centers. Terwijl je de consultants helpt en ondersteunt, kan je de kneepjes van het vak leren kennen. Ter ondersteuning van ons team in Zaventem, zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. Wat zullen je taken inhouden? Je staat in voor het onthaal en de begeleiding van de kandidaten Je beantwoordt telefoons en volgt het e-mailverkeer op Je nodigt kandidaten via telefoon of e-mail uit en plant de afspraken in Je biedt ondersteuning aan de consultants bij het uitvoeren van hun opdrachten (CV-screening, rapporten nalezen en lay-outen, telefonische screenings/gedragsgerichte interviews meevolgen, …) Afhankelijk van jouw ambities en talent, krijg je meer verantwoordelijkhei! Wij zoeken een jobstudent voor elke woensdag een volledige dag. Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 02 759 22 10. Je kan vragen naar Anja of Leen. Meer informatie over ons vind je op www.searchselection.com

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van Veja NV in sociale netwerken
Look for responds of Veja NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veja NV. Laat een reactie achter voor Veja NV. Veja NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veja NV. Leave a respond for Veja NV. Veja NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veja NV op de google maps. Adres en contacten Veja NV
Location of Veja NV on the google maps. Address and contacts of Veja NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Veja NV Veja NV: NATIONALE SUISSE VERZEKERINGEN | Gathy | SLOTEN KESTEMAN | EECKHOUT PASCAL | Verpoorten-Schillings Garage SPRL

Other related companies as Veja NV: NATIONALE SUISSE VERZEKERINGEN | Gathy | SLOTEN KESTEMAN | EECKHOUT PASCAL | Verpoorten-Schillings Garage SPRL

Veja NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Veja NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01685272216. Het bedrijf Veja NV bevindt zich op het adres: Veldenbergstraat 67; 2330; Merksplas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 117,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jeans and casual wear. Lijst met producten zijn Shoes & slippers - Retail.
De hoofdactiviteit van Veja NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veja NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veja NV, openstaande posities, locatie van Veja NV op de kaart.

Veja NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Veja NV, company assigned to the tax number BE01685272216. The company Veja NV is located at the address: Veldenbergstraat 67; 2330; Merksplas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 117,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jeans and casual wear. List of products are Shoes & slippers - Retail.
The main activity of Veja NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Veja NV is not available. You also can look at reviews of Veja NV, open positions, location of Veja NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veja NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veja NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veja NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veja NV, employees, financial statistics.