EECKHOUT PASCAL

Contactgegevens EECKHOUT PASCAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECKHOUT PASCAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECKHOUT PASCAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJSHOUTESTRAAT 75; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM, België

Telefoon (phone): 93627068 (+32-93627068) 93627068 (+32-93627068)

Fax (fax): +32 (53) 460-90-23 +32 (53) 460-90-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECKHOUT PASCAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECKHOUT PASCAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECKHOUT PASCAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECKHOUT PASCAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECKHOUT PASCAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECKHOUT PASCAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECKHOUT PASCAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECKHOUT PASCAL
Products information EECKHOUT PASCAL

BTW identificatienummer (tax): BE03987182617
Ondernemingsnummer: 5319549560
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in EECKHOUT PASCAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECKHOUT PASCAL
(Get full report from official database of BE for EECKHOUT PASCAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECKHOUT PASCAL
Addition kinds of activities for EECKHOUT PASCAL

3274. Limoen | Lime
793300. Bowling centra | Bowling centers
803100. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
25119907. Schermen, privacy: hout | Screens, privacy: wood
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
50630402. Verlichtingsapparatuur en accessoires | Lighting fittings and accessories
96419901. Landbouw verlengingsdienst | Agriculture extension service

Werken bij EECKHOUT PASCAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECKHOUT PASCAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECKHOUT PASCAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECKHOUT PASCAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Baliemedewerker - parttime (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een fitnesscentrum in regio Roeselare zijn we op zoek naar een enthousiaste onthaalbediende met commerciële vaardigheden (ongeveer 25 uur per week). Je komt terecht in een team van 5-tal gedreven mensen. Je zit aan de balie en onthaalt de bezoekers met een lach. Je beantwoordt alle vragen van de bezoekers. Je neemt ook een deel administratieve taken voor je rekening : nieuwe inschrijvingen, verlengen van abonnementen... Daarnaast verstuur je mailings om de fitness online in de kijker te zetten. Na verloop van tijd ga je ook een aantal commerciële taken verrichten zoals het verkopen van abonnementen.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Taxi chauffeur (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Beringse Taxi

    Type: Vaste Job

    vervoeren van personen. In samenwerking met de belbus.

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van EECKHOUT PASCAL in sociale netwerken
Look for responds of EECKHOUT PASCAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECKHOUT PASCAL. Laat een reactie achter voor EECKHOUT PASCAL. EECKHOUT PASCAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECKHOUT PASCAL. Leave a respond for EECKHOUT PASCAL. EECKHOUT PASCAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECKHOUT PASCAL op de google maps. Adres en contacten EECKHOUT PASCAL
Location of EECKHOUT PASCAL on the google maps. Address and contacts of EECKHOUT PASCAL

Andere gerelateerde bedrijven als come EECKHOUT PASCAL EECKHOUT PASCAL: LES REMPARTS | Langhendries Jean-Pierre | Anthonissen BVBA | Belgo Bijoux SPRL | PARFUMERIE PEETERS

Other related companies as EECKHOUT PASCAL: LES REMPARTS | Langhendries Jean-Pierre | Anthonissen BVBA | Belgo Bijoux SPRL | PARFUMERIE PEETERS

EECKHOUT PASCAL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EECKHOUT PASCAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987182617. Het bedrijf EECKHOUT PASCAL bevindt zich op het adres: IJSHOUTESTRAAT 75; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in EECKHOUT PASCAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECKHOUT PASCAL is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECKHOUT PASCAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECKHOUT PASCAL, openstaande posities, locatie van EECKHOUT PASCAL op de kaart.

EECKHOUT PASCAL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EECKHOUT PASCAL, company assigned to the tax number BE03987182617. The company EECKHOUT PASCAL is located at the address: IJSHOUTESTRAAT 75; 9520; SINT-LIEVENS-HOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Vloer- and muurbekleding. Products created in EECKHOUT PASCAL were not found.
The main activity of EECKHOUT PASCAL is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EECKHOUT PASCAL is not available. You also can look at reviews of EECKHOUT PASCAL, open positions, location of EECKHOUT PASCAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECKHOUT PASCAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECKHOUT PASCAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECKHOUT PASCAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECKHOUT PASCAL, employees, financial statistics.