Magasin Cactus

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Magasin Cactus

Contactgegevens Magasin Cactus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Magasin Cactus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Magasin Cactus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Gare 13; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 02 44 (+32-081 22 02 44) 081 22 02 44 (+32-081 22 02 44)

Fax (fax): +32 (69) 415-64-40 +32 (69) 415-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Magasin Cactus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Magasin Cactus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Magasin Cactus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Magasin Cactus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Magasin Cactus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Magasin Cactus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Magasin Cactus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Magasin Cactus
Products information Magasin Cactus

BTW identificatienummer (tax): BE05660125732
Ondernemingsnummer: 9544616699
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Magasin Cactus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Jeans and casual wear

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Magasin Cactus
(Get full report from official database of BE for Magasin Cactus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Magasin Cactus
Addition kinds of activities for Magasin Cactus

265301. Gegolfde dozen, partities, display items, lakens en pad | Corrugated boxes, partitions, display items, sheets, and pad
721600. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
28990503. Gum maten | Gum sizes
34319904. Draagbare chemische toiletten, metaal | Portable chemical toilets, metal
94510400. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government

Werken bij Magasin Cactus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Magasin Cactus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Magasin Cactus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Magasin Cactus. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Alveringem (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • JOBSTUDENT (BE769546) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Studentenjob

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze HR-afdeling in Gent zoeken wij een (m/v): JOBSTUDENT Snel beschikbaar Om ons HR team te ondersteunen zijn we op zoek naar een Master die dit jaar afstudeert en zijn of haar eerste stappen wil zetten in HR. Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen. Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces. Via telefonische screening van met professionals, ga je na of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je kan leren over de brede werking van onze HR afdeling en over het proces van Talent Attraction en Employer branding in het bijzonder. Je bent gedreven, voelt je goed in situaties waarin je impact kan hebben en hebt een professionele stijl in mondelinge en geschreven communicatie.

  • Stagiair(e) Mobile Device Management (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    GDPR is niet meer weg te denken vandaag de dag; hoe zit het met de beveiliging van Bring Your Own Devices (BYOD) en Business devices in bedrijfsomgeving Onderzoeksvraag: Zijn er betaalbare oplossingen voor KMO-bedrijven wat betreft de bescherming van bedrijfsdata/applicaties op mobiele toestellen? Doel: - Vastleggen van de security en business requirements: vereist, nuttig en het bepalen nice to haves. - Evaluatie en testen van verschillende softwareapplicaties. - Daarbij ook de opmaak van budget, kosten en een businessplan – je werkt cases uit op basis van een aantal devices. Deliverables: - Vergelijkende tabel met Pro’s en Contra voor de verschillende applicaties. - Aanbeveling omtrent meest geschikte oplossing met prijsindicaties. - Indien mogelijk: demo van de beste oplossing

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

Zoek naar antwoorden van Magasin Cactus in sociale netwerken
Look for responds of Magasin Cactus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Magasin Cactus. Laat een reactie achter voor Magasin Cactus. Magasin Cactus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Magasin Cactus. Leave a respond for Magasin Cactus. Magasin Cactus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Magasin Cactus op de google maps. Adres en contacten Magasin Cactus
Location of Magasin Cactus on the google maps. Address and contacts of Magasin Cactus

Andere gerelateerde bedrijven als come Magasin Cactus Magasin Cactus: Mondial Training Center ASBL | PHILIPPE BRAHY | De Vuyst NV | ANC ETS SMAERS | SCHMIDT GSM SHOP

Other related companies as Magasin Cactus: Mondial Training Center ASBL | PHILIPPE BRAHY | De Vuyst NV | ANC ETS SMAERS | SCHMIDT GSM SHOP

Magasin Cactus is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Magasin Cactus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660125732. Het bedrijf Magasin Cactus bevindt zich op het adres: Avenue de la Gare 13; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeans and casual wear. Producten gemaakt in Magasin Cactus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Magasin Cactus is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Magasin Cactus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Magasin Cactus, openstaande posities, locatie van Magasin Cactus op de kaart.

Magasin Cactus is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Magasin Cactus, company assigned to the tax number BE05660125732. The company Magasin Cactus is located at the address: Avenue de la Gare 13; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeans and casual wear. Products created in Magasin Cactus were not found.
The main activity of Magasin Cactus is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Magasin Cactus is not available. You also can look at reviews of Magasin Cactus, open positions, location of Magasin Cactus on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Magasin Cactus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Magasin Cactus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Magasin Cactus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Magasin Cactus, employees, financial statistics.