STEENKENSBEEK (HULSHOUT)

Contactgegevens STEENKENSBEEK (HULSHOUT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEENKENSBEEK (HULSHOUT): address, phone, fax, email, website, opening hours

STEENKENSBEEK (HULSHOUT)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINIEWEG 2; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 16696787 (+32-16696787) 16696787 (+32-16696787)

Fax (fax): +32 (81) 134-90-10 +32 (81) 134-90-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEENKENSBEEK (HULSHOUT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEENKENSBEEK (HULSHOUT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEENKENSBEEK (HULSHOUT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEENKENSBEEK (HULSHOUT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEENKENSBEEK (HULSHOUT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEENKENSBEEK (HULSHOUT)
Products information STEENKENSBEEK (HULSHOUT)

BTW identificatienummer (tax): BE09767913818
Ondernemingsnummer: 3962463378
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Attraction: Parcs Nationaux.

Product categorie (product category): Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEENKENSBEEK (HULSHOUT)
(Get full report from official database of BE for STEENKENSBEEK (HULSHOUT))

Aanvulling soorten activiteiten voor STEENKENSBEEK (HULSHOUT)
Addition kinds of activities for STEENKENSBEEK (HULSHOUT)

175100. Timmerwerk | Carpentry work
229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
281907. carbiden | Carbides
346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
01390000. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
26530205. Pallets, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pallets, solid fiber: made from purchased materials
31310201. tellers | Counters
32810402. Schakelborden, leisteen | Switchboard panels, slate
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies

Werken bij STEENKENSBEEK (HULSHOUT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEENKENSBEEK (HULSHOUT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot je taken behoren: Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt produceren en afvullen van verven, lijmen,harsen,… Afwegen van pigmenten, harsen, additieven,… Maken van verven, lijmen,… Instellen van afvulmachines Afvullen van lijmen, harsen, verven,… Je draagt zorg voor de orde en netheid Je ziet er op toe dat de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd! Je meldt, registreert en bespreekt eventuele werkingsproblemen met je teamleider en/of de productieverantwoordelijke Registreren van productie-onderhoudsgegevens in een computerprogramma Je werkt steeds creatief mee aan oplossingen en brengt deze over naar zowel je teamgenoten als naar de teamleader en /of de productieverantwoordelijke

  • Huishoudhulp (Zorgverlening) regio Mechelen-Noord/Walem (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou ! Jouw taken als huishoudhulp zorgverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud (eventueel aangevuld met was en strijk) bij zorgbehoevende personen thuis. Je betrekt de klant hierbij waar mogelijk. Alle uurroosters zijn mogelijk, zowel deeltijds als voltijds, en worden bepaald in onderling overleg.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

  • Flexi-jobs nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza's geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van STEENKENSBEEK (HULSHOUT) in sociale netwerken
Look for responds of STEENKENSBEEK (HULSHOUT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Laat een reactie achter voor STEENKENSBEEK (HULSHOUT). STEENKENSBEEK (HULSHOUT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEENKENSBEEK (HULSHOUT). Leave a respond for STEENKENSBEEK (HULSHOUT). STEENKENSBEEK (HULSHOUT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEENKENSBEEK (HULSHOUT) op de google maps. Adres en contacten STEENKENSBEEK (HULSHOUT)
Location of STEENKENSBEEK (HULSHOUT) on the google maps. Address and contacts of STEENKENSBEEK (HULSHOUT)

Andere gerelateerde bedrijven als come STEENKENSBEEK (HULSHOUT) STEENKENSBEEK (HULSHOUT): HEYTENS | Equestre (Club) | BENOIT GEORIS | TERREN-HOF | LA POSTE

Other related companies as STEENKENSBEEK (HULSHOUT): HEYTENS | Equestre (Club) | BENOIT GEORIS | TERREN-HOF | LA POSTE

STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEENKENSBEEK (HULSHOUT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09767913818. Het bedrijf STEENKENSBEEK (HULSHOUT) bevindt zich op het adres: LINIEWEG 2; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Maisons de vacances. Lijst met producten zijn Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
De hoofdactiviteit van STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEENKENSBEEK (HULSHOUT), openstaande posities, locatie van STEENKENSBEEK (HULSHOUT) op de kaart.

STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEENKENSBEEK (HULSHOUT), company assigned to the tax number BE09767913818. The company STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is located at the address: LINIEWEG 2; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Maisons de vacances. List of products are Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
The main activity of STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STEENKENSBEEK (HULSHOUT) is not available. You also can look at reviews of STEENKENSBEEK (HULSHOUT), open positions, location of STEENKENSBEEK (HULSHOUT) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEENKENSBEEK (HULSHOUT), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEENKENSBEEK (HULSHOUT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEENKENSBEEK (HULSHOUT), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEENKENSBEEK (HULSHOUT), employees, financial statistics.