ZOO ANTWERPEN

Contactgegevens ZOO ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZOO ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZOO ANTWERPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDPLEIN 26; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32024540 32024540

Fax (fax): +32 (61) 321-57-79 +32 (61) 321-57-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZOO ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZOO ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZOO ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZOO ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZOO ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZOO ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZOO ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZOO ANTWERPEN
Products information ZOO ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE02045898437
Ondernemingsnummer: 3593597412
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'Attraction: Zoos.

Product categorie (product category): Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZOO ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for ZOO ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZOO ANTWERPEN
Addition kinds of activities for ZOO ANTWERPEN

344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
51480200. Groenten | Vegetables

Werken bij ZOO ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZOO ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZOO ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZOO ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Sanitair Installateur (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Roeselare zijn we op zoek naar een ervaren sanitair installateur. Je plaatst sanitair en verwarmingsketels e.d. in nieuwbouw en appartementen. In het takenpakket zit oa. ruwere werken als kappen, boren, schijven, leidingen leggen,... en meer afwerking zoals aansluiten van collectoren, plaatsen van lavabo's, douche's, baden en chauffages, algemeen sanitair + verwarmingsketels werken nu met 3-tal mensen per ploeg: 40 uren week

  • Voormannen TIG-buizenlassers - (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast de uitvoering van beide disciplines (lassen en pipe-fitting) eveneens een werf kunnen organiseren, mensen leiden, plannen lezen en samen met de projectleider de nieuwe installaties kunnen realiseren.

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: - Oplossen van storingen aan machines door een doeltreffende interventie. - Uitvoeren van de preventieve onderhoudswerkzaamheden aan de machines. - Opsporen van abnormaliteiten die schade aan de machines kunnen veroorzaken onmiddellijk melden aan de Maintenance Engineer. - Stockbeheer van onderhoudsartikelen beheren. - Herstellen van gedemonteerde stukken en onderdelen en onmiddellijk klaarmaken voor transport. - Actief meehelpen om het machine park continu te verbeteren.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

Zoek naar antwoorden van ZOO ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of ZOO ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZOO ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor ZOO ANTWERPEN. ZOO ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZOO ANTWERPEN. Leave a respond for ZOO ANTWERPEN. ZOO ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZOO ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten ZOO ANTWERPEN
Location of ZOO ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of ZOO ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ZOO ANTWERPEN ZOO ANTWERPEN: FLEURS LATOUR | MUTUALIT? CHR?TIENNE | VANHEUKELOM PAUL BVBA | A.C.S. | HET GRAMMENSHUIS

Other related companies as ZOO ANTWERPEN: FLEURS LATOUR | MUTUALIT? CHR?TIENNE | VANHEUKELOM PAUL BVBA | A.C.S. | HET GRAMMENSHUIS

ZOO ANTWERPEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZOO ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02045898437. Het bedrijf ZOO ANTWERPEN bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDPLEIN 26; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Lijst met producten zijn Type d'Attraction: Zoos..
De hoofdactiviteit van ZOO ANTWERPEN is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZOO ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZOO ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van ZOO ANTWERPEN op de kaart.

ZOO ANTWERPEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZOO ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE02045898437. The company ZOO ANTWERPEN is located at the address: KONINGIN ASTRIDPLEIN 26; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. List of products are Type d'Attraction: Zoos..
The main activity of ZOO ANTWERPEN is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZOO ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of ZOO ANTWERPEN, open positions, location of ZOO ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZOO ANTWERPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZOO ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZOO ANTWERPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZOO ANTWERPEN, employees, financial statistics.