PARC DE FURFOOZ

Contactgegevens PARC DE FURFOOZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARC DE FURFOOZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARC DE FURFOOZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CAMP-ROMAIN; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82223477 (+32-82223477) 82223477 (+32-82223477)

Fax (fax): +32 (19) 292-23-83 +32 (19) 292-23-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARC DE FURFOOZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARC DE FURFOOZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARC DE FURFOOZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARC DE FURFOOZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARC DE FURFOOZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARC DE FURFOOZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARC DE FURFOOZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARC DE FURFOOZ
Products information PARC DE FURFOOZ

BTW identificatienummer (tax): BE02892669677
Ondernemingsnummer: 9875305175
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'Attraction: Parcs Nationaux.

Product categorie (product category): Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARC DE FURFOOZ
(Get full report from official database of BE for PARC DE FURFOOZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARC DE FURFOOZ
Addition kinds of activities for PARC DE FURFOOZ

7361. Uitzendbureaus | Employment agencies
149902. Mica mijnbouw | Mica mining
594200. Boekwinkels | Book stores
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
34439908. Ladle bails | Ladle bails
34480102. Carports, geprefabriceerd metaal | Carports, prefabricated metal
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies

Werken bij PARC DE FURFOOZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARC DE FURFOOZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARC DE FURFOOZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARC DE FURFOOZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

  • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

Zoek naar antwoorden van PARC DE FURFOOZ in sociale netwerken
Look for responds of PARC DE FURFOOZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARC DE FURFOOZ. Laat een reactie achter voor PARC DE FURFOOZ. PARC DE FURFOOZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARC DE FURFOOZ. Leave a respond for PARC DE FURFOOZ. PARC DE FURFOOZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARC DE FURFOOZ op de google maps. Adres en contacten PARC DE FURFOOZ
Location of PARC DE FURFOOZ on the google maps. Address and contacts of PARC DE FURFOOZ

Andere gerelateerde bedrijven als come PARC DE FURFOOZ PARC DE FURFOOZ: IMI Cornelius Benelux NV | Gillet-Escarmelle | W.C. BOLLEBEEK-HERLEEFT | HERMAN DECROOS | FIRE-WORKSHOP

Other related companies as PARC DE FURFOOZ: IMI Cornelius Benelux NV | Gillet-Escarmelle | W.C. BOLLEBEEK-HERLEEFT | HERMAN DECROOS | FIRE-WORKSHOP

PARC DE FURFOOZ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARC DE FURFOOZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02892669677. Het bedrijf PARC DE FURFOOZ bevindt zich op het adres: RUE DU CAMP-ROMAIN; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Lijst met producten zijn Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
De hoofdactiviteit van PARC DE FURFOOZ is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARC DE FURFOOZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARC DE FURFOOZ, openstaande posities, locatie van PARC DE FURFOOZ op de kaart.

PARC DE FURFOOZ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARC DE FURFOOZ, company assigned to the tax number BE02892669677. The company PARC DE FURFOOZ is located at the address: RUE DU CAMP-ROMAIN; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. List of products are Type d'Attraction: Parcs Nationaux..
The main activity of PARC DE FURFOOZ is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARC DE FURFOOZ is not available. You also can look at reviews of PARC DE FURFOOZ, open positions, location of PARC DE FURFOOZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARC DE FURFOOZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARC DE FURFOOZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARC DE FURFOOZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARC DE FURFOOZ, employees, financial statistics.