PIERRE STRYCKMAN

Contactgegevens PIERRE STRYCKMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE STRYCKMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE STRYCKMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PIED'EAU 101; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67646629 (+32-67646629) 67646629 (+32-67646629)

Fax (fax): +32 (61) 568-44-92 +32 (61) 568-44-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE STRYCKMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE STRYCKMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE STRYCKMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE STRYCKMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE STRYCKMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE STRYCKMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE STRYCKMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE STRYCKMAN
Products information PIERRE STRYCKMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04455200195
Ondernemingsnummer: 2526824951
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Producteurs de légumes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE STRYCKMAN
(Get full report from official database of BE for PIERRE STRYCKMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE STRYCKMAN
Addition kinds of activities for PIERRE STRYCKMAN

38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
38420418. Trusses, orthopedische en chirurgische | Trusses, orthopedic and surgical
39990402. Pels, gekleed: gebleekt, curry, geschraapt, gelooid of geverfd | Furs, dressed: bleached, curried, scraped, tanned, or dyed
50469905. Parkeermeters | Parking meters
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
75389900. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij PIERRE STRYCKMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE STRYCKMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE STRYCKMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE STRYCKMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Word kleutermonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als kleutermonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen tussen 3 en 6 jaar (kleuters). Jouw groep telt maximum 16 kinderen. Omdat we meer dan 100 verschillende kampthema's hebben, kiezen zowel de kinderen als jij een kamp dat volledig aansluit bij hun/jouw interesses. Het is jouw taak de kinderen 1 week lang volledig onder te dompelen in het thema Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

Zoek naar antwoorden van PIERRE STRYCKMAN in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE STRYCKMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE STRYCKMAN. Laat een reactie achter voor PIERRE STRYCKMAN. PIERRE STRYCKMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE STRYCKMAN. Leave a respond for PIERRE STRYCKMAN. PIERRE STRYCKMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE STRYCKMAN op de google maps. Adres en contacten PIERRE STRYCKMAN
Location of PIERRE STRYCKMAN on the google maps. Address and contacts of PIERRE STRYCKMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE STRYCKMAN PIERRE STRYCKMAN: FLALLIED ARTHUR PIERRE NV | DUPONT VINCENT | De Linde | Venizi Bijoux | Ikea Business

Other related companies as PIERRE STRYCKMAN: FLALLIED ARTHUR PIERRE NV | DUPONT VINCENT | De Linde | Venizi Bijoux | Ikea Business

PIERRE STRYCKMAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE STRYCKMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455200195. Het bedrijf PIERRE STRYCKMAN bevindt zich op het adres: RUE DE PIED'EAU 101; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Producteurs de légumes. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van PIERRE STRYCKMAN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE STRYCKMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE STRYCKMAN, openstaande posities, locatie van PIERRE STRYCKMAN op de kaart.

PIERRE STRYCKMAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE STRYCKMAN, company assigned to the tax number BE04455200195. The company PIERRE STRYCKMAN is located at the address: RUE DE PIED'EAU 101; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. Producteurs de légumes. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of PIERRE STRYCKMAN is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE STRYCKMAN is not available. You also can look at reviews of PIERRE STRYCKMAN, open positions, location of PIERRE STRYCKMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE STRYCKMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE STRYCKMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE STRYCKMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE STRYCKMAN, employees, financial statistics.