FRANS VERVOORT

Contactgegevens FRANS VERVOORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VERVOORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VERVOORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLDERBEEMDENDIJK 23; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14587591 (+32-14587591) 14587591 (+32-14587591)

Fax (fax): +32 (51) 910-18-64 +32 (51) 910-18-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VERVOORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VERVOORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VERVOORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VERVOORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VERVOORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VERVOORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VERVOORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VERVOORT
Products information FRANS VERVOORT

BTW identificatienummer (tax): BE04327758789
Ondernemingsnummer: 8780242919
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VERVOORT
(Get full report from official database of BE for FRANS VERVOORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VERVOORT
Addition kinds of activities for FRANS VERVOORT

592101. Wijn en bier | Wine and beer
28939900. Inkt inkt, anders | Printing ink, nec
34989900. Geproduceerde pijp en toebehoren, nec | Fabricated pipe and fittings, nec
36510113. platenspelers | Phonographs
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij FRANS VERVOORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VERVOORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VERVOORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VERVOORT. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines : Tugmasters, reachstackers, forklifts,.. Daarnaast voert u herstellingen uit in de werkplaats en verzorgt u interventies op kaai.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van FRANS VERVOORT in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VERVOORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VERVOORT. Laat een reactie achter voor FRANS VERVOORT. FRANS VERVOORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VERVOORT. Leave a respond for FRANS VERVOORT. FRANS VERVOORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VERVOORT op de google maps. Adres en contacten FRANS VERVOORT
Location of FRANS VERVOORT on the google maps. Address and contacts of FRANS VERVOORT

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VERVOORT FRANS VERVOORT: FA. SEGHERS | Jungers O | GEERT EECKLOO | BALLET | MAFRIDEV

Other related companies as FRANS VERVOORT: FA. SEGHERS | Jungers O | GEERT EECKLOO | BALLET | MAFRIDEV

FRANS VERVOORT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VERVOORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327758789. Het bedrijf FRANS VERVOORT bevindt zich op het adres: MOLDERBEEMDENDIJK 23; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 780,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van FRANS VERVOORT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VERVOORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VERVOORT, openstaande posities, locatie van FRANS VERVOORT op de kaart.

FRANS VERVOORT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VERVOORT, company assigned to the tax number BE04327758789. The company FRANS VERVOORT is located at the address: MOLDERBEEMDENDIJK 23; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 780,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. Fleurs and plantes. List of products are Produits: Plantes,Fleurs Coupées.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of FRANS VERVOORT is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VERVOORT is not available. You also can look at reviews of FRANS VERVOORT, open positions, location of FRANS VERVOORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VERVOORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VERVOORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VERVOORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VERVOORT, employees, financial statistics.