TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • TERRASSEMENTS DANIEL PIROT
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

Contactgegevens TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?N?RAL MOLITOR 127; 6890; LIBIN, België

Telefoon (phone): 61655691 (+32-61655691) 61655691 (+32-61655691)

Fax (fax): +32 (82) 960-78-36 +32 (82) 960-78-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERRASSEMENTS DANIEL PIROT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERRASSEMENTS DANIEL PIROT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERRASSEMENTS DANIEL PIROT
Products information TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

BTW identificatienummer (tax): BE04598022460
Ondernemingsnummer: 5139373779
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Constructions: Voies d'Accès,Terrasses.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Centres de Jardinage.

Product categorie (product category): Jardinage. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERRASSEMENTS DANIEL PIROT
(Get full report from official database of BE for TERRASSEMENTS DANIEL PIROT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERRASSEMENTS DANIEL PIROT
Addition kinds of activities for TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

124102. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
571901. Keukengerei | Kitchenware
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
50850702. Industriële naaigaren | Industrial sewing thread

Werken bij TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

    Regio: MORKHOVEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT in sociale netwerken
Look for responds of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Laat een reactie achter voor TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. TERRASSEMENTS DANIEL PIROT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. Leave a respond for TERRASSEMENTS DANIEL PIROT. TERRASSEMENTS DANIEL PIROT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERRASSEMENTS DANIEL PIROT op de google maps. Adres en contacten TERRASSEMENTS DANIEL PIROT
Location of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT on the google maps. Address and contacts of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT

Andere gerelateerde bedrijven als come TERRASSEMENTS DANIEL PIROT TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: LUDOTHبQUE "LE HAMSTER" | Lanslots C | STUDIO BALASSE | HUIS ELLE-N | Romaco SA

Other related companies as TERRASSEMENTS DANIEL PIROT: LUDOTHبQUE "LE HAMSTER" | Lanslots C | STUDIO BALASSE | HUIS ELLE-N | Romaco SA

TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598022460. Het bedrijf TERRASSEMENTS DANIEL PIROT bevindt zich op het adres: RUE G?N?RAL MOLITOR 127; 6890; LIBIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Constructions: Voies d'Accès,Terrasses.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Centres de Jardinage..
De hoofdactiviteit van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, openstaande posities, locatie van TERRASSEMENTS DANIEL PIROT op de kaart.

TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, company assigned to the tax number BE04598022460. The company TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is located at the address: RUE G?N?RAL MOLITOR 127; 6890; LIBIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. Démolition d?immeubles and terrassements. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Articles de jardin. List of products are Activités: Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Constructions: Voies d'Accès,Terrasses.. Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.. Services: Centres de Jardinage..
The main activity of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT is not available. You also can look at reviews of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, open positions, location of TERRASSEMENTS DANIEL PIROT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERRASSEMENTS DANIEL PIROT, employees, financial statistics.