STUDIO BALASSE

Contactgegevens STUDIO BALASSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO BALASSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO BALASSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DEJONCKER 51; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25375419 (+32-25375419) 25375419 (+32-25375419)

Fax (fax): +32 (68) 665-61-76 +32 (68) 665-61-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO BALASSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO BALASSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO BALASSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO BALASSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO BALASSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO BALASSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO BALASSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO BALASSE
Products information STUDIO BALASSE

BTW identificatienummer (tax): BE04843566894
Ondernemingsnummer: 5892486572
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Photographes.

Product categorie (product category): Studios photographiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO BALASSE
(Get full report from official database of BE for STUDIO BALASSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO BALASSE
Addition kinds of activities for STUDIO BALASSE

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
244903. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood
502301. Keukengerei | Kitchenware
07520302. Opleidingsdiensten, paarden (behalve race paarden) | Training services, horses (except racing horses)
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
38290409. Torsie testen apparatuur | Torsion testing equipment
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
72999902. College clearinghouse | College clearinghouse
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij STUDIO BALASSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO BALASSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO BALASSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO BALASSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

 • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

 • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

 • Magazijnmedewerker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

 • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

 • Administratief Bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd in het Waasland, zijn we opzoek naar een fulltime administratief bediende.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bierbeek (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bierbeek en omgeving

 • BIJLESLEERKRACHTEN (regio BRUSSEL) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SB2018.

 • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Studentenjob

  Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

 • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: CAAAP

  Type: Vaste Job

  Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

 • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

 • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: RUBBENS

  Type: Flexijob

  Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van STUDIO BALASSE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO BALASSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO BALASSE. Laat een reactie achter voor STUDIO BALASSE. STUDIO BALASSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO BALASSE. Leave a respond for STUDIO BALASSE. STUDIO BALASSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO BALASSE op de google maps. Adres en contacten STUDIO BALASSE
Location of STUDIO BALASSE on the google maps. Address and contacts of STUDIO BALASSE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO BALASSE STUDIO BALASSE: Vannerum Bouwwerken | ATELIER D'OR | Sweetie Lingerie | GARAGE ADAM | SMAP

Other related companies as STUDIO BALASSE: Vannerum Bouwwerken | ATELIER D'OR | Sweetie Lingerie | GARAGE ADAM | SMAP

STUDIO BALASSE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO BALASSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04843566894. Het bedrijf STUDIO BALASSE bevindt zich op het adres: RUE DEJONCKER 51; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Studios photographiques. Lijst met producten zijn Services: Photographes..
De hoofdactiviteit van STUDIO BALASSE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO BALASSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO BALASSE, openstaande posities, locatie van STUDIO BALASSE op de kaart.

STUDIO BALASSE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO BALASSE, company assigned to the tax number BE04843566894. The company STUDIO BALASSE is located at the address: RUE DEJONCKER 51; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Studios photographiques. List of products are Services: Photographes..
The main activity of STUDIO BALASSE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO BALASSE is not available. You also can look at reviews of STUDIO BALASSE, open positions, location of STUDIO BALASSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO BALASSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO BALASSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO BALASSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO BALASSE, employees, financial statistics.