ROLAIN PATRICK

Contactgegevens ROLAIN PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAIN PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAIN PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81739891 (+32-81739891) 81739891 (+32-81739891)

Fax (fax): +32 (87) 784-38-11 +32 (87) 784-38-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAIN PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAIN PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAIN PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAIN PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAIN PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAIN PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAIN PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAIN PATRICK
Products information ROLAIN PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE07130371093
Ondernemingsnummer: 3000335693
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Préparation de terrain.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAIN PATRICK
(Get full report from official database of BE for ROLAIN PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAIN PATRICK
Addition kinds of activities for ROLAIN PATRICK

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
738910. Telefoondiensten | Telephone services
22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
50720302. Zaagbladen | Saw blades
50940203. trofeeën | Trophies
51590202. paarden | Horses
59410601. Backpacking apparatuur | Backpacking equipment

Werken bij ROLAIN PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAIN PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAIN PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAIN PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • CHAUFFEUR C/CE LOKAAL TRANSPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationale firma met 8000 werknemers wereldwijd, zijn we op zoek naar gedreven chauffeurs C/CE. In deze functie sta je in voor het ophalen van containers bij bedrijven en deze terug te brengen naar het depot. Je rijdt steeds vrij lokaal (ruime regio Aalst) en doet tot 50 stops per dag. Je werkdag begint steeds rond 6u (of vroeger in overleg) en werkt +- tot 17u. Je bent flexibel naar einduren toe afhankelijk van het verkeer. Je start steeds als chauffeur C met 1 container, met de bedoeling om op termijn met camion - remorque (extra container op aanhangwagen) te leren rijden. 

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van ROLAIN PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of ROLAIN PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAIN PATRICK. Laat een reactie achter voor ROLAIN PATRICK. ROLAIN PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAIN PATRICK. Leave a respond for ROLAIN PATRICK. ROLAIN PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAIN PATRICK op de google maps. Adres en contacten ROLAIN PATRICK
Location of ROLAIN PATRICK on the google maps. Address and contacts of ROLAIN PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAIN PATRICK ROLAIN PATRICK: DEXIA | JOSEE CHEVALIER | AVANCE | P. KOUBE | A & P Gilbert SPRL

Other related companies as ROLAIN PATRICK: DEXIA | JOSEE CHEVALIER | AVANCE | P. KOUBE | A & P Gilbert SPRL

ROLAIN PATRICK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAIN PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07130371093. Het bedrijf ROLAIN PATRICK bevindt zich op het adres: RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ROLAIN PATRICK is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAIN PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAIN PATRICK, openstaande posities, locatie van ROLAIN PATRICK op de kaart.

ROLAIN PATRICK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAIN PATRICK, company assigned to the tax number BE07130371093. The company ROLAIN PATRICK is located at the address: RUE VINCENT 25; 5001; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. Constructions résidentielles spécifiques. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Produits & Services: Portails,Cl?tures.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of ROLAIN PATRICK is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAIN PATRICK is not available. You also can look at reviews of ROLAIN PATRICK, open positions, location of ROLAIN PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAIN PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAIN PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAIN PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAIN PATRICK, employees, financial statistics.