TUINEN VAN SCHEPDAEL

Contactgegevens TUINEN VAN SCHEPDAEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINEN VAN SCHEPDAEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINEN VAN SCHEPDAEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSTERSTRAAT 10; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25691652 (+32-25691652) 25691652 (+32-25691652)

Fax (fax): +32 (13) 449-59-90 +32 (13) 449-59-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINEN VAN SCHEPDAEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINEN VAN SCHEPDAEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINEN VAN SCHEPDAEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINEN VAN SCHEPDAEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINEN VAN SCHEPDAEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINEN VAN SCHEPDAEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINEN VAN SCHEPDAEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINEN VAN SCHEPDAEL
Products information TUINEN VAN SCHEPDAEL

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINEN VAN SCHEPDAEL
(Get full report from official database of BE for TUINEN VAN SCHEPDAEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINEN VAN SCHEPDAEL
Addition kinds of activities for TUINEN VAN SCHEPDAEL

4412. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
472901. Transport ticket kantoren | Transportation ticket offices
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
22810401. Tapijtgaren, gesponnen | Carpet yarn, spun
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
73891300. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair

Werken bij TUINEN VAN SCHEPDAEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINEN VAN SCHEPDAEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINEN VAN SCHEPDAEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINEN VAN SCHEPDAEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chocoladebedrijf te Lier, dat instaat voor de productie van Belgische truffels en pralines, zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers.  Je zal onder andere instaan voor onderstaande zaken:  Inpakken van truffels en pralines.  Het rapen van truffels en afpakken van pralines. Controles uitvoeren op de producten.  De productielijnen en machines reinigen.  Afwassen. Je verwittigt de verantwoordelijke bij technische problemen. 

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

Zoek naar antwoorden van TUINEN VAN SCHEPDAEL in sociale netwerken
Look for responds of TUINEN VAN SCHEPDAEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINEN VAN SCHEPDAEL. Laat een reactie achter voor TUINEN VAN SCHEPDAEL. TUINEN VAN SCHEPDAEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINEN VAN SCHEPDAEL. Leave a respond for TUINEN VAN SCHEPDAEL. TUINEN VAN SCHEPDAEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINEN VAN SCHEPDAEL op de google maps. Adres en contacten TUINEN VAN SCHEPDAEL
Location of TUINEN VAN SCHEPDAEL on the google maps. Address and contacts of TUINEN VAN SCHEPDAEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINEN VAN SCHEPDAEL TUINEN VAN SCHEPDAEL: CENTRE DU CH?SSIS | Dog City | Gerits D | ROMAIN TEMMERMAN | LABEL CUISINE

Other related companies as TUINEN VAN SCHEPDAEL: CENTRE DU CH?SSIS | Dog City | Gerits D | ROMAIN TEMMERMAN | LABEL CUISINE

TUINEN VAN SCHEPDAEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINEN VAN SCHEPDAEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf TUINEN VAN SCHEPDAEL bevindt zich op het adres: EKSTERSTRAAT 10; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. Lijst met producten zijn Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van TUINEN VAN SCHEPDAEL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINEN VAN SCHEPDAEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINEN VAN SCHEPDAEL, openstaande posities, locatie van TUINEN VAN SCHEPDAEL op de kaart.

TUINEN VAN SCHEPDAEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINEN VAN SCHEPDAEL, company assigned to the tax number BE09529510498. The company TUINEN VAN SCHEPDAEL is located at the address: EKSTERSTRAAT 10; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. Construction de revêtements and voies d'accès résidentiels. List of products are Constructions: Terrasses,Voies d'Accès.. Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of TUINEN VAN SCHEPDAEL is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINEN VAN SCHEPDAEL is not available. You also can look at reviews of TUINEN VAN SCHEPDAEL, open positions, location of TUINEN VAN SCHEPDAEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINEN VAN SCHEPDAEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINEN VAN SCHEPDAEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINEN VAN SCHEPDAEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINEN VAN SCHEPDAEL, employees, financial statistics.