TUINTEAM DAENE

Contactgegevens TUINTEAM DAENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINTEAM DAENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINTEAM DAENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERDIJKSTRAAT 56BA; 8480; ICHTEGEM, België

Telefoon (phone): 51589129 (+32-51589129) 51589129 (+32-51589129)

Fax (fax): +32 (53) 647-53-10 +32 (53) 647-53-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINTEAM DAENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINTEAM DAENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINTEAM DAENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINTEAM DAENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINTEAM DAENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINTEAM DAENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINTEAM DAENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINTEAM DAENE
Products information TUINTEAM DAENE

BTW identificatienummer (tax): BE02139556884
Ondernemingsnummer: 4545288085
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINTEAM DAENE
(Get full report from official database of BE for TUINTEAM DAENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINTEAM DAENE
Addition kinds of activities for TUINTEAM DAENE

287500. Meststoffen, alleen mengen | Fertilizers, mixing only
332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
22111102. Ballondoek, katoen | Balloon cloth, cotton
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
50390201. Buitenplatte glas: plaat of raam | Exterior flat glass: plate or window
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
73599912. Werkzone verkeersapparatuur (vlaggen, kegels, vaten, enz.) | Work zone traffic equipment (flags, cones, barrels, etc.)

Werken bij TUINTEAM DAENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINTEAM DAENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINTEAM DAENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINTEAM DAENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Supervisor (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor 3 afdelingen: inkomende goederen/kwaliteitscontrole, montage en verzending (verpakking). Hierbij ligt jouw focus op planning en organisatie, stockbeheer, inventaristatie en planning van uitzendkrachten. Je staat in voor de begeleiding en coaching van een 8-tal magazijniers. Je bent het aanspreekpunt tussen magazijn en Customer Service, Aankoop. Je lost problemen in het ERP-systeem op. Je organiseert en neemt deel aan vergaderingen. Je rapporteert op een professionele manier. Je hebt oog voor veiligheid, orde en netheid.

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ...

Zoek naar antwoorden van TUINTEAM DAENE in sociale netwerken
Look for responds of TUINTEAM DAENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINTEAM DAENE. Laat een reactie achter voor TUINTEAM DAENE. TUINTEAM DAENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINTEAM DAENE. Leave a respond for TUINTEAM DAENE. TUINTEAM DAENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINTEAM DAENE op de google maps. Adres en contacten TUINTEAM DAENE
Location of TUINTEAM DAENE on the google maps. Address and contacts of TUINTEAM DAENE

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINTEAM DAENE TUINTEAM DAENE: DIRK BRUYNINCKX | PARKET FASTRE | Hofkens Dirk | MARIA PITTEVILS | BOUBA OUSMANOU

Other related companies as TUINTEAM DAENE: DIRK BRUYNINCKX | PARKET FASTRE | Hofkens Dirk | MARIA PITTEVILS | BOUBA OUSMANOU

TUINTEAM DAENE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINTEAM DAENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02139556884. Het bedrijf TUINTEAM DAENE bevindt zich op het adres: MOERDIJKSTRAAT 56BA; 8480; ICHTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van TUINTEAM DAENE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINTEAM DAENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINTEAM DAENE, openstaande posities, locatie van TUINTEAM DAENE op de kaart.

TUINTEAM DAENE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TUINTEAM DAENE, company assigned to the tax number BE02139556884. The company TUINTEAM DAENE is located at the address: MOERDIJKSTRAAT 56BA; 8480; ICHTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of TUINTEAM DAENE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINTEAM DAENE is not available. You also can look at reviews of TUINTEAM DAENE, open positions, location of TUINTEAM DAENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINTEAM DAENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINTEAM DAENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINTEAM DAENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINTEAM DAENE, employees, financial statistics.