TRACTION BOIS

Contactgegevens TRACTION BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRACTION BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRACTION BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SEIGNEUR 11; 6856; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61533668 (+32-61533668) 61533668 (+32-61533668)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRACTION BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRACTION BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRACTION BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRACTION BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRACTION BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRACTION BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRACTION BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRACTION BOIS
Products information TRACTION BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRACTION BOIS
(Get full report from official database of BE for TRACTION BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRACTION BOIS
Addition kinds of activities for TRACTION BOIS

17990506. Stoomreiniging van gebouw exterieurs | Steam cleaning of building exteriors
20799906. Olijfolie | Olive oil
27820302. Looseleafvormen en -vullers, uitsluitend op papier afgedrukt of afgedrukt | Looseleaf forms and fillers, pen ruled or printed only
38260304. Osmometers | Osmometers
51310113. Nylon stukgoed, geweven | Nylon piece goods, woven
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
59410700. Team sportuitrusting | Team sports equipment
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij TRACTION BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRACTION BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRACTION BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRACTION BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent +18jaar (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een outsourcing bedrijf gespecialiseerd in technische profielen zijn we op zoek naar jobstudenten. Je voert allerhande technische functies uit naargelang je kennis.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Vaste Job

    Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • ZAALMEDEWERKER WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee met de bediening van onze klanten in de zaal. Je ruimt ook de tafels af. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van TRACTION BOIS in sociale netwerken
Look for responds of TRACTION BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRACTION BOIS. Laat een reactie achter voor TRACTION BOIS. TRACTION BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRACTION BOIS. Leave a respond for TRACTION BOIS. TRACTION BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRACTION BOIS op de google maps. Adres en contacten TRACTION BOIS
Location of TRACTION BOIS on the google maps. Address and contacts of TRACTION BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRACTION BOIS TRACTION BOIS: Renilde | FLITALIAANSE DELICATESSEN G. & FILS NV | Learning en System Dynamics | RENE STERPIN | VANLOO H.

Other related companies as TRACTION BOIS: Renilde | FLITALIAANSE DELICATESSEN G. & FILS NV | Learning en System Dynamics | RENE STERPIN | VANLOO H.

TRACTION BOIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRACTION BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf TRACTION BOIS bevindt zich op het adres: RUE DU SEIGNEUR 11; 6856; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van TRACTION BOIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRACTION BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRACTION BOIS, openstaande posities, locatie van TRACTION BOIS op de kaart.

TRACTION BOIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRACTION BOIS, company assigned to the tax number BE09377899169. The company TRACTION BOIS is located at the address: RUE DU SEIGNEUR 11; 6856; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of TRACTION BOIS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRACTION BOIS is not available. You also can look at reviews of TRACTION BOIS, open positions, location of TRACTION BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRACTION BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRACTION BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRACTION BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRACTION BOIS, employees, financial statistics.