PAUWELS NIKO

Contactgegevens PAUWELS NIKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUWELS NIKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUWELS NIKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIELEWAALSTRAAT 5; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53803507 (+32-53803507) 53803507 (+32-53803507)

Fax (fax): +32 (87) 582-32-94 +32 (87) 582-32-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUWELS NIKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUWELS NIKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUWELS NIKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUWELS NIKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUWELS NIKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUWELS NIKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUWELS NIKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUWELS NIKO
Products information PAUWELS NIKO

BTW identificatienummer (tax): BE05115753173
Ondernemingsnummer: 1109863281
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services de Jardinage: Sarclage,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Nettoyage des Allées & Patios,Taille de Haies.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUWELS NIKO
(Get full report from official database of BE for PAUWELS NIKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUWELS NIKO
Addition kinds of activities for PAUWELS NIKO

7213. Linnengoed | Linen supply
017100. Bessengewassen | Berry crops
267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
351900. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric
38510201. Glazen, zon of blik | Glasses, sun or glare
82990304. Spraaklessen | Voice lessons

Werken bij PAUWELS NIKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUWELS NIKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUWELS NIKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUWELS NIKO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

    Regio: MENDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van PAUWELS NIKO in sociale netwerken
Look for responds of PAUWELS NIKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUWELS NIKO. Laat een reactie achter voor PAUWELS NIKO. PAUWELS NIKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUWELS NIKO. Leave a respond for PAUWELS NIKO. PAUWELS NIKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUWELS NIKO op de google maps. Adres en contacten PAUWELS NIKO
Location of PAUWELS NIKO on the google maps. Address and contacts of PAUWELS NIKO

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUWELS NIKO PAUWELS NIKO: J.C. CENTRUM KIAI | FREDERIC EVRARD | GUY VANHEMELRIJK | EDDY OERLEMANS | Chant des Oiseaux

Other related companies as PAUWELS NIKO: J.C. CENTRUM KIAI | FREDERIC EVRARD | GUY VANHEMELRIJK | EDDY OERLEMANS | Chant des Oiseaux

PAUWELS NIKO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUWELS NIKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05115753173. Het bedrijf PAUWELS NIKO bevindt zich op het adres: WIELEWAALSTRAAT 5; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 840,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Sarclage,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Nettoyage des Allées & Patios,Taille de Haies..
De hoofdactiviteit van PAUWELS NIKO is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUWELS NIKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUWELS NIKO, openstaande posities, locatie van PAUWELS NIKO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAUWELS NIKO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUWELS NIKO, company assigned to the tax number BE05115753173. The company PAUWELS NIKO is located at the address: WIELEWAALSTRAAT 5; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 840,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Sarclage,Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Nettoyage des Allées & Patios,Taille de Haies..
The main activity of PAUWELS NIKO is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUWELS NIKO is not available. You also can look at reviews of PAUWELS NIKO, open positions, location of PAUWELS NIKO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUWELS NIKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUWELS NIKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUWELS NIKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUWELS NIKO, employees, financial statistics.