ASLK-CGER Bank

Contactgegevens ASLK-CGER Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASLK-CGER Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASLK-CGER Bank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Gare 2; Gouvy; 6670, België

Telefoon (phone): 32.80-517789^^80:517789 32.80-517789^^80:517789

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASLK-CGER Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASLK-CGER Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASLK-CGER Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASLK-CGER Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASLK-CGER Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASLK-CGER Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASLK-CGER Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASLK-CGER Bank
Products information ASLK-CGER Bank

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASLK-CGER Bank
(Get full report from official database of BE for ASLK-CGER Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASLK-CGER Bank
Addition kinds of activities for ASLK-CGER Bank

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
306900. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
33120402. Spoorwegovergangen, staal of ijzer | Railroad crossings, steel or iron
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
50520103. Ijzererts | Iron ore

Werken bij ASLK-CGER Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASLK-CGER Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASLK-CGER Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASLK-CGER Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van ASLK-CGER Bank in sociale netwerken
Look for responds of ASLK-CGER Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASLK-CGER Bank. Laat een reactie achter voor ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASLK-CGER Bank. Leave a respond for ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASLK-CGER Bank op de google maps. Adres en contacten ASLK-CGER Bank
Location of ASLK-CGER Bank on the google maps. Address and contacts of ASLK-CGER Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come ASLK-CGER Bank ASLK-CGER Bank: SUPERDRINKS | ANDR? MICHAUX | ROGER POLLENTIER | OSTEOPATHE ANCION M. | ROBIN

Other related companies as ASLK-CGER Bank: SUPERDRINKS | ANDR? MICHAUX | ROGER POLLENTIER | OSTEOPATHE ANCION M. | ROBIN

ASLK-CGER Bank is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASLK-CGER Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf ASLK-CGER Bank bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 2; Gouvy; 6670. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van ASLK-CGER Bank is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASLK-CGER Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASLK-CGER Bank, openstaande posities, locatie van ASLK-CGER Bank op de kaart.

ASLK-CGER Bank is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASLK-CGER Bank, company assigned to the tax number BE08569305419. The company ASLK-CGER Bank is located at the address: Rue de la Gare 2; Gouvy; 6670. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of ASLK-CGER Bank is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASLK-CGER Bank is not available. You also can look at reviews of ASLK-CGER Bank, open positions, location of ASLK-CGER Bank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASLK-CGER Bank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASLK-CGER Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASLK-CGER Bank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASLK-CGER Bank, employees, financial statistics.