LOONWERKEN LEONARD

Contactgegevens LOONWERKEN LEONARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOONWERKEN LEONARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOONWERKEN LEONARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 43; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12233297 (+32-12233297) 12233297 (+32-12233297)

Fax (fax): +32 (2) 962-59-45 +32 (2) 962-59-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOONWERKEN LEONARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOONWERKEN LEONARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOONWERKEN LEONARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOONWERKEN LEONARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOONWERKEN LEONARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOONWERKEN LEONARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOONWERKEN LEONARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOONWERKEN LEONARD
Products information LOONWERKEN LEONARD

BTW identificatienummer (tax): BE02329895019
Ondernemingsnummer: 8511627197
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOONWERKEN LEONARD
(Get full report from official database of BE for LOONWERKEN LEONARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOONWERKEN LEONARD
Addition kinds of activities for LOONWERKEN LEONARD

075199. Veehulpdiensten, met uitzondering van dierenartsen, nec | Livestock services, except veterinary, nec
177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials
79991301. bookmakers | Bookmakers
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij LOONWERKEN LEONARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOONWERKEN LEONARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOONWERKEN LEONARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOONWERKEN LEONARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van LOONWERKEN LEONARD in sociale netwerken
Look for responds of LOONWERKEN LEONARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOONWERKEN LEONARD. Laat een reactie achter voor LOONWERKEN LEONARD. LOONWERKEN LEONARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOONWERKEN LEONARD. Leave a respond for LOONWERKEN LEONARD. LOONWERKEN LEONARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOONWERKEN LEONARD op de google maps. Adres en contacten LOONWERKEN LEONARD
Location of LOONWERKEN LEONARD on the google maps. Address and contacts of LOONWERKEN LEONARD

Andere gerelateerde bedrijven als come LOONWERKEN LEONARD LOONWERKEN LEONARD: FORTIS | EDUARD VAN NESPEN | TTC KNAL | LE PAVILLON DE CHASSE | OFFICE 2002

Other related companies as LOONWERKEN LEONARD: FORTIS | EDUARD VAN NESPEN | TTC KNAL | LE PAVILLON DE CHASSE | OFFICE 2002

LOONWERKEN LEONARD is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOONWERKEN LEONARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02329895019. Het bedrijf LOONWERKEN LEONARD bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 43; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van LOONWERKEN LEONARD is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOONWERKEN LEONARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOONWERKEN LEONARD, openstaande posities, locatie van LOONWERKEN LEONARD op de kaart.

LOONWERKEN LEONARD is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOONWERKEN LEONARD, company assigned to the tax number BE02329895019. The company LOONWERKEN LEONARD is located at the address: WATERSTRAAT 43; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of LOONWERKEN LEONARD is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOONWERKEN LEONARD is not available. You also can look at reviews of LOONWERKEN LEONARD, open positions, location of LOONWERKEN LEONARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOONWERKEN LEONARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOONWERKEN LEONARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOONWERKEN LEONARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOONWERKEN LEONARD, employees, financial statistics.