GRANDJEAN DANIEL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • GRANDJEAN DANIEL
Private companiesOil and Gas Extraction • GRANDJEAN DANIEL

Contactgegevens GRANDJEAN DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRANDJEAN DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRANDJEAN DANIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND ROUTE 541; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43771171 (+32-43771171) 43771171 (+32-43771171)

Fax (fax): +32 (61) 276-95-57 +32 (61) 276-95-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRANDJEAN DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRANDJEAN DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRANDJEAN DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRANDJEAN DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRANDJEAN DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRANDJEAN DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRANDJEAN DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRANDJEAN DANIEL
Products information GRANDJEAN DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE08307006835
Ondernemingsnummer: 6246795654
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRANDJEAN DANIEL
(Get full report from official database of BE for GRANDJEAN DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRANDJEAN DANIEL
Addition kinds of activities for GRANDJEAN DANIEL

873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
50920203. poppenhuizen | Dollhouses
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
60819901. Agentschappen van buitenlandse banken | Agencies of foreign banks

Werken bij GRANDJEAN DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRANDJEAN DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRANDJEAN DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRANDJEAN DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we dringend opzoek naar productie arbeiders. - Inpakken van plastiek producten - Controle op kwaliteit - Inpakken aan de hand van een bestelbon.

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Student verkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Studentenjob

    - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

Zoek naar antwoorden van GRANDJEAN DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of GRANDJEAN DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRANDJEAN DANIEL. Laat een reactie achter voor GRANDJEAN DANIEL. GRANDJEAN DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRANDJEAN DANIEL. Leave a respond for GRANDJEAN DANIEL. GRANDJEAN DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRANDJEAN DANIEL op de google maps. Adres en contacten GRANDJEAN DANIEL
Location of GRANDJEAN DANIEL on the google maps. Address and contacts of GRANDJEAN DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come GRANDJEAN DANIEL GRANDJEAN DANIEL: PIMPERNEL | D-Draw COM V | DECABOOTER C | LEYSEN J | Sportlokaal Sav

Other related companies as GRANDJEAN DANIEL: PIMPERNEL | D-Draw COM V | DECABOOTER C | LEYSEN J | Sportlokaal Sav

GRANDJEAN DANIEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRANDJEAN DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307006835. Het bedrijf GRANDJEAN DANIEL bevindt zich op het adres: GRAND ROUTE 541; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van GRANDJEAN DANIEL is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRANDJEAN DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRANDJEAN DANIEL, openstaande posities, locatie van GRANDJEAN DANIEL op de kaart.

GRANDJEAN DANIEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRANDJEAN DANIEL, company assigned to the tax number BE08307006835. The company GRANDJEAN DANIEL is located at the address: GRAND ROUTE 541; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of GRANDJEAN DANIEL is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GRANDJEAN DANIEL is not available. You also can look at reviews of GRANDJEAN DANIEL, open positions, location of GRANDJEAN DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRANDJEAN DANIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRANDJEAN DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRANDJEAN DANIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRANDJEAN DANIEL, employees, financial statistics.