GARDEN STYLING

Contactgegevens GARDEN STYLING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDEN STYLING: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDEN STYLING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIEDAUWKAAI 51; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92580146 (+32-92580146) 92580146 (+32-92580146)

Fax (fax): +32 (87) 177-47-49 +32 (87) 177-47-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDEN STYLING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDEN STYLING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDEN STYLING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDEN STYLING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDEN STYLING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDEN STYLING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDEN STYLING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDEN STYLING
Products information GARDEN STYLING

BTW identificatienummer (tax): BE04993530273
Ondernemingsnummer: 6835662841
Hoofdstad (capital): 996,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDEN STYLING
(Get full report from official database of BE for GARDEN STYLING)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDEN STYLING
Addition kinds of activities for GARDEN STYLING

12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
14119902. Bluestone, dimensie-quarrying | Bluestone, dimension-quarrying
20649913. Lozenges, snoep (niet-medicijn) | Lozenges, candy (non-medicated)
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
49530103. Radioactieve afvalstoffen, verwijdering | Radioactive waste materials, disposal
50490107. Wetenschappelijke opnameapparatuur | Scientific recording equipment
50840502. verzonken | Counterbores
58120314. Snack bar | Snack bar
81110215. Effectenwetgeving | Securities law

Werken bij GARDEN STYLING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDEN STYLING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDEN STYLING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDEN STYLING. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Merksplas (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Strijk(st)er (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkateliers in Oostkamp, Sint-Michiels, Sint-Kruis, Assebroek, Sint-Andries en Beernem zijn wij op zoek naar strijk(st)ers. Als strijk(st)er bestaat uw taak uit het perfect strijken van kledij (particuliere) met professionele machines. Via de verantwoordelijke van het strijkatelier en het kantoor krijg je de nodige ondersteuning, opleiding en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Onderhoudstechnieker Regio Eeklo-Gent - 2 ploegen (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker – 2 ploegen. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van GARDEN STYLING in sociale netwerken
Look for responds of GARDEN STYLING in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDEN STYLING. Laat een reactie achter voor GARDEN STYLING. GARDEN STYLING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDEN STYLING. Leave a respond for GARDEN STYLING. GARDEN STYLING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDEN STYLING op de google maps. Adres en contacten GARDEN STYLING
Location of GARDEN STYLING on the google maps. Address and contacts of GARDEN STYLING

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDEN STYLING GARDEN STYLING: L'ATELIER | D'OUDE HOEVE | H?TEL CENTRAL | JAN VAN CROMBRUGGE | PIERRE JACQUEMIN

Other related companies as GARDEN STYLING: L'ATELIER | D'OUDE HOEVE | H?TEL CENTRAL | JAN VAN CROMBRUGGE | PIERRE JACQUEMIN

GARDEN STYLING is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDEN STYLING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993530273. Het bedrijf GARDEN STYLING bevindt zich op het adres: WIEDAUWKAAI 51; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 996,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van GARDEN STYLING is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDEN STYLING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDEN STYLING, openstaande posities, locatie van GARDEN STYLING op de kaart.

GARDEN STYLING is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDEN STYLING, company assigned to the tax number BE04993530273. The company GARDEN STYLING is located at the address: WIEDAUWKAAI 51; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 996,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of GARDEN STYLING is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDEN STYLING is not available. You also can look at reviews of GARDEN STYLING, open positions, location of GARDEN STYLING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDEN STYLING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDEN STYLING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDEN STYLING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDEN STYLING, employees, financial statistics.