JAN VAN CROMBRUGGE

Contactgegevens JAN VAN CROMBRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAN VAN CROMBRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAN VAN CROMBRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VORSEL 25; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14853219 (+32-14853219) 14853219 (+32-14853219)

Fax (fax): +32 (60) 499-17-92 +32 (60) 499-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAN VAN CROMBRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAN VAN CROMBRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAN VAN CROMBRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAN VAN CROMBRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAN VAN CROMBRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAN VAN CROMBRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAN VAN CROMBRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAN VAN CROMBRUGGE
Products information JAN VAN CROMBRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE05035278320
Ondernemingsnummer: 2614715576
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JAN VAN CROMBRUGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAN VAN CROMBRUGGE
(Get full report from official database of BE for JAN VAN CROMBRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAN VAN CROMBRUGGE
Addition kinds of activities for JAN VAN CROMBRUGGE

15420202. Kassenbouw | Greenhouse construction
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
38420407. Korsetten, chirurgisch | Corsets, surgical
50740102. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
54419903. Zoetwaren geproduceerd voor directe verkoop op het terrein | Confectionery produced for direct sale on the premises
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract

Werken bij JAN VAN CROMBRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAN VAN CROMBRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAN VAN CROMBRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAN VAN CROMBRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicking (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

 • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS EVERGEM/ ERTVELDE (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Evergem/ Ertvelde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

  Regio: MESPELARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • INPAKKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

 • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

 • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

 • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Vaste Job

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

 • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Ascento

  Type: Vaste Job

  Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van JAN VAN CROMBRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of JAN VAN CROMBRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAN VAN CROMBRUGGE. Laat een reactie achter voor JAN VAN CROMBRUGGE. JAN VAN CROMBRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAN VAN CROMBRUGGE. Leave a respond for JAN VAN CROMBRUGGE. JAN VAN CROMBRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAN VAN CROMBRUGGE op de google maps. Adres en contacten JAN VAN CROMBRUGGE
Location of JAN VAN CROMBRUGGE on the google maps. Address and contacts of JAN VAN CROMBRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JAN VAN CROMBRUGGE JAN VAN CROMBRUGGE: COIFFURE CHRISTINE | HUIS DE KAKELAAR | Vangheluwe C | Auto-Shop-Pro SPRL | HENRI OPDEKAMP

Other related companies as JAN VAN CROMBRUGGE: COIFFURE CHRISTINE | HUIS DE KAKELAAR | Vangheluwe C | Auto-Shop-Pro SPRL | HENRI OPDEKAMP

JAN VAN CROMBRUGGE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAN VAN CROMBRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05035278320. Het bedrijf JAN VAN CROMBRUGGE bevindt zich op het adres: VORSEL 25; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE. Producten gemaakt in JAN VAN CROMBRUGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JAN VAN CROMBRUGGE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAN VAN CROMBRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAN VAN CROMBRUGGE, openstaande posities, locatie van JAN VAN CROMBRUGGE op de kaart.

JAN VAN CROMBRUGGE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAN VAN CROMBRUGGE, company assigned to the tax number BE05035278320. The company JAN VAN CROMBRUGGE is located at the address: VORSEL 25; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE. Products created in JAN VAN CROMBRUGGE were not found.
The main activity of JAN VAN CROMBRUGGE is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JAN VAN CROMBRUGGE is not available. You also can look at reviews of JAN VAN CROMBRUGGE, open positions, location of JAN VAN CROMBRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAN VAN CROMBRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAN VAN CROMBRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAN VAN CROMBRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAN VAN CROMBRUGGE, employees, financial statistics.